FREDERICIA

Én overstået folkefest i Fredericia: Snart venter en ny

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fantastisk musikprogram og spændende børneaktiviteter til Sommerrock

Sommeren er på vej, og det betyder tid til Sommerrock i Fredericia! Den årlige begivenhed finder sted fredag den 31. maj og lover en dag fyldt med musik, glæde og fællesskab for alle aldre, og nu er det fulde program for Sommerrock også faldet på plads, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Musik for enhver smag

Hele midtbyen vil være fyldt med musikalske indslag på forskellige scener. På Rådhuspladsen kan du opleve Ida Laurberg, Kalaset, Midt Om Natten og South of Limbo, vinderne af AHA talentkonkurrence 2023. På Ryes Plads sørger Den Engelske og Mauritz for underholdningen, mens Urbania, Doktor Herman, Mairs, Tøjhuset, Efes og Stillestund har slået sig sammen om Gothersgade Syd. Foreningen bag Midtpunktet sørger for hygge og underholdning for de mindste allerede fra først på eftermiddagen.

– Dette kan ikke lade sig gøre uden byens lokale ildsjæle. Vi skylder også en stor tak til vores lokale aktører, som gør dette hele muligt, udtaler Mette Pyrdol Christensen, Detail & Oplevelses konsulent for Fredericia Shopping/Business Fredericia.

Aktiviteter for børn

I år er der et særligt fokus på aktiviteter for de yngste. Popsi & Krelle åbner scenen på Rådhuspladsen, hvorefter børnene kan fortsætte til Danmarksgade, hvor 123fest venter med en forhindringsbane af hoppeborge.

Open By Night

Traditionen tro er der også Open By Night fra kl. 10.00-22.00. Byens butikker, caféer og restauranter i hele midtbyen vil stå klar til at yde den bedste service og være med til at skabe en uforglemmelig dag.

– Vi glæder os utroligt meget til at byde Fredericias borgere og vores gæster velkommen til endnu en festlig dag fyldt med musik og fællesskab, lyder det fra Mette Pyrdol Christensen.

Programmet for årets ‘Sommerrock’ i Fredericia 2024.

Mere information

Hele programmet for Sommerrock 2024 kan findes på Fredericia Shoppings hjemmeside.