FREDERICIA

EN GOD SOMMER I MADSBY LEGEPARK

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Sommerferieperioden går på hæld, og Madsby Legepark gør foreløbig status

sommer_madsbylegepark

 

Juli måned har besøgsmæssigt været en god måned for Madsby Legepark.

”I år har 65.000 gæster besøgt legeparken i juli måned i forhold til de ca. 63.000, som gæstede legeparken sidste år. Det er glædeligt, at det går den vej. Det gode sommervejr ses også på omsætningen, som stort set over hele linjen er steget med ca. 20 procent”, siger Kim Ekstrøm, souschef i legeparken.

waterballs_madsbylegeparkDer er heller ingen tvivl om, at de mange ekstra aktivitetstilbud i sommerferien, som Sørøver Sally, Linedance, Waterballs, Senior dans og Børnefilmfestivalen forrige weekend, har været med til at give gæsterne gode oplevelser i legeparken.

”Sørøver Sally har været et festligt indslag hver torsdag i hele juli måned, og vi håber på at kunne byde hende eller piratvennerne velkommen til næste år”, siger Kim Ekstrøm.

Børnefilmfestivalen den 2. og 3. august var også en succes og toppede om lørdagen, som blev den hidtil bedst besøgte dag i denne sæson.

Nå en ridetur på kamelen og mød julemanden

kameler_madsbylegeparkNåede du ikke at få en ridetur på kamelen, så kan du stadig nå det. Resten af august måned kan man alle dage fra kl. 11 få en ridetur på kamelen eller en pony.

Onsdag den 27. august kl. 10.30 gør julemanden et kort ophold i Madsby Legeparken på vej hjem fra sin sommerferie på Sydpolen.

”Vi håber, at mange børn vil tage nissehuen på og være med til at tage imod julemanden. Vi sender invitationer ud til alle børnehaver i Fredericia, Middelfart, Kolding og Vejle, for det er jo en god mulighed for at give julemanden sin ønskeseddel, inden han skal videre til Nordpolen”, siger Kim Ekstrøm, der er souschef i Madsby Legeparken.

Legeparkens Venner har sørget for saft og risengrød med kanel og smørklat til alle fremmødte børn.

Ændrede åbningstider

Når krydstogtskibet ‘Legend of Seas’ lægger til kaj torsdag den 7. august kører Madsby-Toget ture i midtbyen mellem kl. 9-12, og til Kulturnatten den 29. august vil man også kunne få en tur i toget.

Fra mandag den 18. august skal man være opmærksom på ændrede åbningstider i legeparken, som alle hverdage lukker kl. 16.30 og i weekenderne kl. 18.00.