Politiets døgnrapport

En gerningsmand – to tyverier – og nu anholdt

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross gennemgår døgnrapporten for Fredericia

Tyveri
Netto på Vesterbrogade i Fredericia blev udsat for et tyveri søndag den 26. marts kl. 18.34.
Tyven går gennem en ulåst dør fra butikken indtil et varerlager, hvor han stjæler øl, sodavand, chokolade, kaffe, og Bailey. Der blev stjålet for en værdi af ca. 5.000 kr..
Han bliver tilbageholdt af personalet, og politiet tilkaldt.
Varerne bliver tilbageleveret, og politiet sigtede manden. Mere om gerningsmanden herunder:

Tyveri
Den samme gerningsmand dukker igen op ved Føtex i Prinsessegade mandag den 27. marts kl. 03.23.
Her er en lastbilchauffør ved at levere varer til Føtex, hvorfor han forlader sin lastbil. Gerningsmanden benytter muligheden til at gå ind i lastbilens førerrum, hvor han tager en jakke, rygsæk, kalender og pung indeholdende betalingskort. Herefter forlader han stedet.
Lastbilschaufføren får øje på gerningsmanden, og optager en forfølgelse. Chaufføren taber gerningsmanden af syne ved Kirkegade / Jyllandsgade. Det lykkedes dog at få et brugbart signalement af gerningsmanden.
En politipatrulje og en hundepatrulje runderer efterfølgende i området. Kl. 3.42 får man fat i en mand der svarer til signalementet – og som er iført lastbilchaufførens jakke. Gerningsmanden var svær at overse, da han cyklede midt på Sjællandsgade, og uden lys på cyklen. Vedkommende har også rygsækken med chaufførens ejendele.
Helt uden dramatik bliver gerningsmanden anholdt, og hans meritter er overgået til efterforskning, som overvejer om han skal fremstilles i retten.
Den anholdte er en mand på 42 år, og tilmeldt Fredericia.