Home FREDERICIA Elgiganten slår dørene op på Vejlevej til efteråret
Elgiganten slår dørene op på Vejlevej til efteråret

Elgiganten slår dørene op på Vejlevej til efteråret

0

Nu er det officielt!

Elgiganten flytter til Fredericia og allerede nu er arbejdet godt i gang på Vejlevej – lige ved siden af Biltema.

Butikskæden, som i november var omdrejningspunktet i DR programmet ‘Kontant’, har i den seneste tid mødt stor modstand fra kunderne som i efteråret kunne fortælle flere nyhedsmedier at Elgiganten ikke lever op til et minimumsservicekrav og på eksempelvis TrustPilot har Elgiganten en score på 3.2 ud af 5.

Ifølge administrerende direktør for Elgiganten, Peter Stedal, skyldtes den manglende service en omlægning af deres IT-system.

– Det er rigtigt, at vi har haft problemer med at give den service, vi er kendt for, og som vi kræver af os selv. Det har vi været helt åbne om, og intet fylder mere for os end at få udbedret fejlene, siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, til RetailNews.

Butikskæden har nu besluttet at åbne ny afdeling i Fredericia. Elgigantens administrerende direktør, Peter Stedal, fortæller om beslutningen at:

“Vi har i en årrække fulgt både Fredericia og området omkring med stor interesse. Og vi er derfor virkelig glade for nu at have fundet den rette beliggenhed”

Byggeriet står stille i øjeblikket

Det er firmaet fra Kolding, Daugaard Pedersen, som står for opførelsen af den nye Elgigantenbutik, men arbejdet står i øjeblikket stille fordi man har gjort historiske fund.

Derfor har arkæologer fra Vejle Museum overtaget pladsen og afsøger området for at sikre, at man har fundet hvad der er at finde.

-Det er enormt glædeligt, at Elgiganten har valgt at investere i en placering i Fredericia, og jeg ser frem til at byde dem velkommen, når byggeriet står færdigt. En Elgiganten i Fredericia har været et stort ønske, og slår Fredericias status som en attraktiv handelsby fast. Det er på alle måder en glædelig nyhed, som både styrker handelslivet og skaber flere arbejdspladser til glæde for os, der bor her. Der skal lyde et stort velkommen herfra, siger Fredericias borgmester Steen Wrist

Elgigantens nye varehus i Fredericia bliver indviet af Steen Wrist og Peder Stedal og vil stå klar i tide til årets julehandel. 

Se indslaget lige her:

Husk at følge med på: https://danmarkc.tv

Du kan også følge os på: http://www.Youtube.com/DanmarkCTV