Home FREDERICIA EKSTRA AFFALD I JULEN ?
EKSTRA AFFALD I JULEN ?

EKSTRA AFFALD I JULEN ?

0

Sådan holder du affaldskiloene nede i julen

Den sødejuletid kan både give ekstra kilo på badevægten og i affaldsbeholderen. Hvis du ikke har plads til de ekstra affaldskilo, er der flere måder at komme af med dem på i juledagene.

Ekstra sæk til at pakke julen væk  

Ligesom sidste år kan parcelhusejerne i Fredericia se frem til en ekstra julesæk til restaffald som glimmer, gavebånd og rester af julemaden. Stil julesækken ved siden af affaldsbeholderen ved tømning efter jul og indtil 31. januar.

Kom forbi genbrugspladsen  

På genbrugspladserne kan du også aflevere pap, papir og juletræer uden pynt alle dage – kl. 10-18 – undtagen den 24., 25. og 31. december og 1. januar.  

Husk! Skraldemanden holder også jul og nytår

I jule- og nytårsdagene kan der være enkelte ændringer omkring afhentning af affaldet. Berørte husstande modtager en seddel i postkassen fra renovatøren med nye datoer og tidspunkter.  

Sådan holder du en grøn jul

Det Grønne Rum i Danmarksgade byder på ægte bæredygtig julehygge med bl.a. up-cyclet julepynt og den ultimative guide til, hvordan du sorterer dit juleaffald. Du kan også deltage i ”Tip en 12’er” og vinde en flot grøn gavekurv. I uge 51 har Det Grønne Rum åbent onsdag: 10-15 torsdag: 10-17 fredag: 10-14 og lørdag kl. 10-13. I uge 52 er der lukket.

Lad dig også inspirere af julevideokalenderen ”Bæredygtig jul” på Facebooksiden ”Det Grønne Fredericia”.