Home FREDERICIA EJER AF DEN NYE BURGERBIX : FREDERICIA HAR ALT DET VI LEDER EFTER
EJER AF DEN NYE BURGERBIX  : FREDERICIA HAR ALT DET VI LEDER EFTER

EJER AF DEN NYE BURGERBIX : FREDERICIA HAR ALT DET VI LEDER EFTER

1

Lørdag kunne DanmarkC TV bringe nyheden om, at en ny spændende Burgerbar åbner i udlejningsbygningen i krydset Vejlevej – Vestre Ringvej. Ejeren fortæller nu at valget af Fredericia ikke var tilfældigt

Ejeren af BackyardBurger – Peder Hansen,  der åbner en afdeling i Fredericia i første kvartal 2018, fortæller til DanmarkC TV, at valget for placeringen af burgerbaren, bunder i flere forskellige ting. Dels nævner Peder Hansen byens messecenter – der i stil med Messecenter Herning trækker mange besøgende til byen, men også det faktum at Fredericia er center for professionelle musicals opført på Fredericia Teater. Det vil vil vi gerne være en del af, fortæller han.

“Til dagligt bor jeg i Grindsted, og derfor var det i første omgang byens geografiske placering, der fangede min interesse” fortæller indehaveren af BackyardBurger til DanmarkC TV. Indehaveren ligger ikke skjul på, at han oplever Fredericia som en spændende kulturel by, og det falder lige i ånden med det udtryk som BackyardBurger gerne vil udstråle.

– ” Da jeg så bygningen i krydset Vejlevej – Vestre Ringvej tænkte jeg, at det var en helt unik placering for vores koncept-burgerbar, men da jeg kontaktede udlejers mægler, kunne jeg konstatere at der allerede var planer for bygningen.

Efterfølgende undersøgte jeg muligheden for at finde en anden god placering i Fredericia, men jeg fandt intet der vakte lige så stor interesse” –  fortæller Peder Hansen, og han fortsætter – “I det hele taget var denne placering bare helt unik. Den kunne understøtte vores baggårds-image, og den stil vi gerne vil vise vores kunder. Når man står udenfor lokalerne, er der udsigt til et stort kundegrundlag i blandt andet Korskærparken, og de mange hundrede biler der dagligt passerer forbi bygningen”.

LÆS OGSÅ : BURGERBAR RYKKER IND I MARKANT BYGNING

 

Parkering til godt 40 biler
Den nye burgerbar får parkeringspladser til omkring 40 biler. Entreprenøren er netop nu i gang med at etablere indkørsel til de kommende parkeringspladser, der pladseres for enden af bygningen – hvor der i dag er en nedkørsel til varemodtagelse. “Entreprenøren fylder simpelthen nedkørslen op, og etablere parkeringspladser på netop dette område – helt tæt på BackyrdBurgers indgang” – fortæller indehaveren af BackyardBurger

 

Takeaway er et hit i Herning – måske også i Fredericia

Indehaveren af BackyardBurger fortæller at omsætningen i burgerbaren i Herning er stor. – “Vi har et godt salg, –  vi ligger godt placeret i Herning, og vores omsætning på takeaway er oppe på mellem 30 og 40% af den samlede omsætning”- fortælle Peder Hansen.

Den nye burgerbar slår sig fast i markedet, som en rustik burgerbar med hyggelig atmosfære – skabt af genbrugsting og unik tankegang. Den nye BackyardBurger i Fredericia vil have en lige så spændende indretning som burgerbaren i Herning, og denne stil skaber stor og positiv omtale på de sociale medier.

 

Der skal indrettes og etableres for mange penge

Indehaveren fortæller, at der er indgået en aftale mellem udlejer Carsten Peter Jochumsen og Peder Hansen der medfører, at den udvendige renovering og etablering vil blive fortaget og afholdt af udlejer. Indenfor i selve burgerbaren, vil Peder Hansen stå for udgifterne – bortset fra etableringen af toiletter, og enkelte andre aftalte poster.

 

250 m2 burgerbar

Den nye burgerbar vi have et areal på 250 m2, bestående af køkken, restaurant og toiletfaciliteter.

“Vi har ikke lejet hele bygningen på Vejlevej, vi har kun lejet den gamle del der tidligere var købmandsforretning” fortæller Peder Hansen. Dermed er der gode chancer for, at burgerbaren får en nabo inden for en kort periode, og dette hilser indehaveren af BackyardBurger velkommen – “Det vil være med til at skabe en god dynamik, og det ser vi frem til” – fortæller Peder Hansen.

 

Rejser til USA – men er klar på at arbejde hårdt

Peder Hansen rejser onsdag på en privat rejse til USA i tre uger, men åbningen af den nye BackyardBurger i Fredericia tager han med sig på ferie – i tankerne. Der er nemlig en del planlægning, og lokalerne skal først lige godkendes til restaurantdrift. “I forhold til lokalplanen er der intet til hindre for, at der kan åbnes en restaurant i bygningen” fortæller Peder Hansen, der glæder  sig til at kunne slå dørene op til BackyardBurger i første kvartal af 2018.