112

Politiet har fundet dykkerklubben BLOP’s RIB båd

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Artiklen er opdateret søndag kl. 19.50

Det er en glad Peter Deleuran der kan fortælle: “Politiet ringede til mig kl 13. Den var fundet gemt i et krat ved Vester Ringvej.”

Og på Facebook står der: “Tusind tak til alle Jer der har reageret og delt opslaget. Det er fantastisk med den opbakning i sådan en situation.”

Nedenstående er dermed ikke aktuelt længere:
RIB-båden er en hurtigt sejlende båd, og stod sejlklar med en 130 hk Yamaha motor. Selve båden er af mærket Humber Destroyer, der med sine 6 meter er til at få øje på.

Peter Deleuran, der er kasserer i BLOP, oplyser til DanmarkC TV, at båd og trailer har en værdi i omegnen af 200.000 kroner. “Det er jo ikke penge vi har, og vi har været mange år om at spare op til båden.”.

Tyve med viden
Båd og trailer var låst inde i en garage i Fredericia, og for at komme til båden er en hængelås brudt op, og tilmed har det været nødvendigt at flytte andre ting væk i garagen for at få båd og trailer ud.

RIB båden stod på trailer. Foto: Dykkerklubben BLOP.

Royal Run
Dykkerklubben BLOP er også involveret i Royal Run’s aktiviteter, og her var det planen, at RIB båden skulle have medvirket. Dén aktivitet er lige nu sat på pause.

Til maj er dykkerklubben på en årlig tur til Norge, og her indgår båden altid i turens mange arrangementer.

Politi
Peter Deleuran har naturligvis anmeldt tyveriet til politiet, og klubbens medlemmer holder øje med båd og trailer.

Har du oplysninger om båd og/eller trailer sidder Sydøstjyllands Politi ved telefonerne på 1-1-4.

Facebook
Allerede nu, er en en båd der ser helt ens ud sat til salg på en lukket facebook-gruppe. Her er prisen angiveligt sat til 15.000 kr..

Alene prisen må fortælle en interesseret, at der er tale om en hælervare. Materiale fra Facebook overgives naturligvis til politiet, fortæller Peter Deleuran til DanmarkC TV.