TV: Dykkere leder efter Michal i Voldgraven

TV: Dykkere leder efter Michal i Voldgraven

TV: Dykkere leder efter Michal i Voldgraven

0

Dykkere leder efter Michal i Voldgraven

Eftersøgningen af den sporløst forsvundne 28-årige Michal Piotr Sech, har bragt politiet til at koncentrere sig om voldgraven ved Landsoldaten.

Skærmbillede 2017-01-18 kl. 13.11.53Politiet og Hjemmeværnet blev tirsdag opmærksom på en nyligt efterladt cykel i voldgraven, og derfor har Politiet valgt at sætte dykkere til at gennemsøge vandet.

Eftersøgningen i voldgraven er besværliggjort af, at der ligger et lag is på vandet, og derfor arbejder dykkerene sig langsomt – men nøjsommeligt gennem vandet i voldgraven.

I mens fortsætter hjemmeværnet med at eftersøge områder indenfor voldene i retningen af den forsvundne 28-åriges bopæl.

Her går de strategisk gennem haver, gårde og skure, i håbet om at finde den forsvundne mand i live.

HUSK AT GIVE DANMARKC TV DIT FACEBOOK-LIKE!

CykelPolitiet oplyser til DanmarkC TV, at man efterforsker sagen og afhører vidner således efterforskerne er godt med, hvis der skulle vise sig at stå en forbydelse bag mandens sporløse forsvinden. Netop nu indsamler politiet overvågningsbilleder fra midtbyen, i håb om at kunne klarlægge Michal Piotr Sech færden – frem til hans forsvinden.

Politiet oplyser dog, at der indtil videre intet er der indikere, at der skulle foreligge en forbrydelse.

 

“Vi opfordrer alle til at kigge i deres haver, skure, kælderskakte eller andre steder, og meget gerne steder man ikke forventer at kunne finde noget” – lyder opfordringen fra Politiet.

Michal Piotr Sech har været forsvunden siden natten til søndag.