Home FREDERICIA Drillenissen har været på spil hos Ladies Mud Race i Fredericia
Drillenissen har været på spil hos Ladies Mud Race i Fredericia

Drillenissen har været på spil hos Ladies Mud Race i Fredericia

0

Ladies Mud Race fik den geniale idé at planlægge et rigtigt Juleløb som fik navnet Christmas Edition with Santa Claus. Santa Claus blev inviteret med. Mænd har længe villet være med til de sjove løb, men så skulle de også løbe for dem selv efter alle Nissepigerne havde løbet.
Alt var timet og tilrettelagt til lørdag d. 5. december kl. 10

Drillenissen kom forbi

Løbet skulle pyntes op og deltagerne holdes på afstand så der ikke var flere end 50 nissepiger eller julemænd. Men så kom Drillenissen og lavede om på forsamlingsantallet. Der skulle være plads til 50 men Drillenissen fik det ændret til 10.

Men Ladies Mud Race er ikke sådan at bide skeer med. De havde lurer at det kunne ske. Derfor ændrer de bare datoen til d. 9. januar og håber forsamlingsantallet er oppe på mindst 25 personer. Det får naturligvis konsekvenser for navnet, som får tilføjet “Late” som betyder sen. Kommer Drillenissen igen, ændres dato bare en gang til. Der er ingen tvivl om at Ladies Mus Race vil afvikle et løb så snart vi må forsamles op til 25 igen.

Ladies Mud Race er et oplevelsesløb

Man kan spørge sig selv, hvad er det der er så specielt ved Ladies Mud Race Løb. Det er for det første et rent kvindeløb, så når mændene (Santa Claus) skal med, så løber de uden kvinder. Men det er der jo så mange løb der gør. Ladies Mud Race er også et oplevelsesløb. Der er lagt op til udklædning hos deltagerne. Der er pyntet op i start og mål zonerne. Ude på den 5 km. Lange ruter er der også områder hvor der pyntes. Så er der oplevelser for alle sanserne. Ruten placeres væk fra stier og veje. Hannerup skov bliver en helt anderledes oplevelse. Det ene sted kommer man ind i en mørk Granskov, et andet sted er skovbunden vandmættet, så man må anstrenge sig igennem mudderet. Andre steder er der sat en forhindring op som bryder med skovens egne forhindringer. I mål zonen mødes man af flammer og et par gamle biler som skal passeres. Prikken over i’et, er alle de frivillige som er glade, modtager alle med smil og hjælper dem på ruten, vejleder og hepper.

Derfor er Ladies Mud Race løb en klasse for sig selv. Tror du ikke på det, så prøv det selv. Langt de fleste har taget kollegaer eller veninder med så de sammen kan få en fantastisk oplevelse.

Det hele stammer fra Fredericia

Ladies Mud Race er skabt af Firmaidrætten i Fredericia. Fredericia er blevet den rede, hvor varianterne udruges og klækkes. Ind til nu er det blevet til:
Before Dark Edition (nyhed) – som afvikles i de lyse timer før Dark Edition d. 6. marts 2021
Dark Edition – som afvikles d. 6. marts 2021

Kids Mud Race – blev afviklet i forbindelse med kommunens afslutning af Ferie Sjov, 2019 Virtual Edition (nyhed) – blev afviklet i første bølge af Corona pandemien, 2020
Late Christmas Edition with Santa Claus (nyhed) – afvikles d. 9. januar 2021
LADIES MUD RACE ‐ hovedløbet, afvikles d. 11. september 2021