Kort Nyt

DR Romanklub 2022

DR Romanklubben starter igen på Fredericia Bibliotek!

DR Romanklubben er nu klar med endnu en omgang gode snakke og diskussioner på Fredericia Bibliotek. Kom og vær med, når vi læser de nominerede bøger til DR Romanprisen, der kulminerer med kåringen af vinderen af DR Romanprisen 2023.

Alle er velkomne, når Fredericia Bibliotek i december starter næste sæson af DR Romanklubben.

Fra december til maj læser vi hver måned en af de seks bøger, der er nomineret til prisen. Vi mødes på Fredericia Bibliotek, hvor vi sammen vil diskutere månedens bog og snakke om vores oplevelse af den. Denne gang bliver møderne styret af Michael og Katrine.

Vi vil igen i år oprette to hold, tirsdag formiddag 10.30 – 12.00 og onsdag eftermiddag 16.30 – 18.00. De to hold læser romanerne forskudt fra hinanden, og det vil være onsdagsholdet, der følger DR´s udsendelser og den samtidige debat på Litteratursiden.

Hvis du synes, det lyder spændende og er noget for dig, kan du tilmelde dig til dette års DR Romanklub på Fredericia bibliotek ved at sende en mail til katrine.bolton@fredericia.dk senest d. 25. oktober. Husk at angive om du foretrækker tirsdags- eller onsdagsholdet.