Kort Nyt

Det Konservative Folkeparti i Fredericia klar med folketingskandidat

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Det er med stor glæde at Det Konservative Folkeparti i Fredericia kan præsentere en særdeles kompetent lokal folketingskandidat.

PRESSEMEDDELSE :

På storkredsgeneralforsamlingen i Det Konservative Folkeparti i Syddanmark er Kirsten Hassing Nielsen blevet valgt som folketingskandidat. Kirsten er indstillet af vælgerforeningen i Fredericia. Formand Torben Møller Jørgensen udtaler. ”Vi er utrolig glade for at Kirsten Hassing Nielsen stiller sig til rådighed som folketingskandidat. Kirsten har allerede vist sit store værd for partiet, både under valgkampen og siden hun indtrådte i byrådet i Fredericia” og han forsætter: ”hendes mærkesager som bl.a. omfatter beskæftigelse, velfærdsområderne og erhvervslivet er netop områder hvor hun kan gøre en betydelig forskel ”.

Kirsten Hassing Nielsen har gjort sig bemærket under valgkampen ved hendes høje aktivitetsniveau til debatter, under valgaktiviteter mange steder og som en aktiv læserbrevsskribent. 

Gruppeformanden for Den Konservative Byrådsgruppe, Tommy Rachlitz Nielsen tilføjer: ”Der er ingen tvivl om at vi med Kirsten Hassing Nielsen som folketingskandidat har mulighed for at få Fredericia rigtig godt repræsenteret på Christiansborg. Hendes erfaring og høje aktivitetsniveau fra byrådsvalgkampen i 2021, og den viden hun lige nu tilegner sig som byrådsmedlem, næstformand og snart udvalgsformand giver hende et perfekt afsæt til folketingsvalgkampen og folketingsarbejdet. Det vil være uvurderligt for Fredericia at få Kirsten valgt ind i folketinget”.

Kirsten Hassing Nielsen har en baggrund som jurist og arbejder som sekretariatschef i en privat forening.