TAULOV

Det er kæmpe… 97.000 kvadratmeter under tag og står færdig i begyndelsen af 2024

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

“De politikere der gik forud for den generation der er nu, så helt rigtigt da de satsede på transport og logistik her i området,” sagde borgmester Steen Wrist i sin tale ved dagens rejsegilde

“Det er det hidtil største byggeri vi har lavet,” fortalte ADP formand Christian Herskind, og forsatte: “Vi bygger noget der er velkendt, noget vi har prøvet før og noget hvor vi bruger vores viden om at bygge moderne lagerbygninger.”

300.000 kvadratmeter byggeri
Med dagen rejsegilde er det kæmpestore antal kvadratmeter passeret. Med dagens rejsegilde forventes det, at der bliver ekstra 300 arbejdspladser i Fredericia.

Borgmester Steen Wrist
“Det er glædeligt med dette rejsegilde, for det er tegn på, at der er virksomheder der ser tegn på vækst og jobmuligheder i dette område. Taulov Dryport, ADP og PFA har sammen, som stærke samarbejdspartnere, skabt et erhvervsområde der tiltrækker mange af landets største virksomheder til. Ja, i virkeligheden verdens største. Ingen nævnt, ingen glemt,” sagde Steen Wrist blandt andet ved dagen rejsegilde.

DanmarkC TV bringer på lørdag et nyhedsindslag fra rejsegildet.

Christian Herskind
Steen Wrist