Politiets døgnrapport

Det er dumt at råbe “Jeg smadrer jer” til politiet

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Mand på 28 år anholdt efter indbrud, brugstyveri med mere i Madsbyparken

Mandag var der indbrud i Madsbyparken i tidsrummet 01.42 til 04.19 i et af husene medarbejderne bruger.

Huset blev gennemrodet, der blev brugt fyrværkeri i et køleskab og endelig blev en ladbil kørt gennem en lukket låge.

Kl. 06.23 kunne politiet – efter anmeldelse af et årvågent vidne – anholde tyven. Han var kørt baglæns i ladbilen og bakket ind i en hæk på Højtoften ved Bøgeskov.

Ved anholdelsen var manden, som er tilmeldt Vejle Kommune, særdeles højtråbende og aggressiv. Og det var i den situation han råbte: “Jeg smadrer jer”, og det må man ikke til ordenhåndhæverne. Derfor fik han en sigtelse for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Den 28-årige blev vurderet til at være påvirket både af alkohol og narkotika, og fik senere udtaget blodprøve.

Dise sigtelser bliver tilføjet sigtelser for indbrud og brugstyveri. Da der samtidig blev fundet en mindre mængde hash på manden, bliver det den sidste sigtelse!

Politiets jurister vurderede ikke, at der var grundlag for en fremstilling for en dommer med henblik på varetægtsfængsling, og derfor blev den unge mand løsladt op ad formiddagen.

Indbrud tidligere i Madsbyparken

Tdligere mandag har der været endnu et indbrud i Madsbyparken. Det var i tidsrummet 21.27 til 21.52, hvor der i en bygning er knust en rude, således at man ad den vej kunne komme ind.

Det var i et køkken, der er rodet igennem, drukket kakao-mælk, og spist af fødevarerne. Madrester er fundet ca. 50 meter fra bygningen.

“Det kan ikke udelukkes at være den samme gerningsmand,” udtaler vicepolitiinspektør Mikkel Roos fra Sydøstjyllands Politi.