FREDERICIA

Den olympiske ånd prægede OL-dag på Frederiksodde Skolen

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Venskab, kammeratskab og samvær omkring mange sportslige udfoldelser prægede en hel skoledag

Det er fjerde gang Frederiskodde Skolen kaster sig ud i afviklingen af en OL-dag, hvor timer i klassen bliver afløst af mere fysiske aktiviteter. Til det spændende arrangement var børnehaven Stendalen også inviteret.

Skolens lærer havde tilrettelagt en lang række aktiviteter, og børnene kunne så tilmelde sig efter lyst, interesse eller for at blive udfordret. OL-programmet favnede vidt, og indeholdt tilbud om basket, mooncar, ringridning, stjerneløb, mountainbike, safaribingo, bowling, hockey, svømning og dans – 24 aktiviteter var der samlet.

Medaljer – nej tak
Afdelingsleder Johnny Dahl Nielsen oplyste til DanmarkC TV, at der ikke uddeles medaljer til deltagerne. Her er det for alvor den olympiske ånd der gælder: Det er vigtigere at deltage, end at vinde!

Frederiksodde Skolen favner vidt med skolens elever. Derfor vil det ikke være spor fair at lave det som en konkurrence om bronze, sølv eller guld.

Energi skal der til
Derfor tilbød skolen bl.a. lune pølsehorn (i giga størrelse) og forfriskende juice, til de mange aktive deltager i årets OL-dag.

DanmarkC TV bringer om kort tid et indslag fra den olympiske dag på Frederiksodde Skolen.

Dans var et meget populært tilbud på OL-dagen. Foto: DanmarkC TV.