Home Læserdebat Den nye socialdemokratiske elite
Den nye socialdemokratiske elite

Den nye socialdemokratiske elite

0

Læserdebat af: Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

Socialdemokraterne har fundet ud af, at livet uden børn er meget lettere, og ideen med at gå ind i familieafdelingen og få en mentaliserings test for at få konstateret, at de er uegnede som forældre, er blevet et tilløbsstykke.

Når man så henvender sig og får en tid, så skal man lige sikre sig, at tiden nu også overholdes. Det anbefales at ringe i forvejen, for tiden kunne være gået til en anden. Sådan er det jo, når noget bliver trendy.

Det kan anbefales også at være i den rigtige stemning så man kan sikre sig, at børnene bliver tvangsfjernet. Hvis man er rigtig heldig, så bliver man også bevilliget skilsmisse. Sammenlagt betyder det, at især moderen får mulighed for at tilegne sig PTSD, hvilket betyder, at hun ikke sover så tungt om natten, for sagerne skal jo bearbejdes i drømme.

Når manden strammer den, så kan han være så heldig at få diagnosen psykopat, men det kan så let resultere i, at han ikke får PTSD, men det må han lære at leve med.

Eliten defilerer forbi jobcentret, hvor der ikke er noget at hente, men alt i alt betyder det, at kommunen får mere i overførselsindkomst fra andre kommune, der er dårligere stillet med færre diagnosticerede forældre. Men faktisk kan kommunen løbe rundt bare på overførselsindkomst.

Købmændene lukrerer på det, da forældrene nu køber øl hos dem i stedet for på restauranterne, da pengene er små.

Trenden er kommet i aviserne og bliver sikkert kopieret i andre kommuner, der har fundet ud af, at der er meget færre skattepenge at skulle håndtere. Det betyder videre, at man har færre ansat på kommunen. PTSD ramte bliver ikke taget alvorligt i det sociale system, så man kan også reducere antallet af socialrådgivere og pædagoger.

Det gør heller ikke noget, at skolerne forfalder, da børnene alligevel er blevet sendt til Nordjylland. Man regner selvfølgelig med, at lærerne enten er socialdemokrater eller melder sig ind i socialdemokratiet, da det er trenden og det eneste rigtige.

Således er kommunen blevet trendy, hvor alting efterhånden falder til ro. Ingen arbejde ingen penge og ingen larm.