FREDERICIA

Den Kreative Skole under åben himmel

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fredag eftermiddag præsenterede den Kreative Skole et hav af aktiviteter og musikalsk underholdning på Rådhuspladsen

Den kreative skole i Fredericia fejrede fredag deres talentfulde elever med en fantastisk showcase på Rådhuspladsen i Fredericia. Arrangementet bød på en imponerende række af aktiviteter og musikalske præstationer på den store scene.

Besøgende havde mulighed for at prøve en lang række af instrumenter, inklusiv cello, violin og trompet, hvilket gav en unik mulighed for at udforske musikalske interesser og talent. Det var en perfekt måde at opfordre eleverne til at udforske og udvikle deres musikalske evner, og der var ingen tvivl om, at der var masser af potentiale i luften.

Men det var ikke kun musik, der var på programmet. Der var også en række andre kreative aktiviteter, som f.eks. billedskolens aktiviteter. Eleverne kunne udforske deres kreative sider og prøve nye ting, som de måske aldrig havde prøvet før.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var en fantastisk stemning blandt både elever og besøgende, og der var et begejstrede klapsalver når der var musik fra scenen. En eftermiddag fyldt med sjov og spænding, og det viste, hvor vigtigt det er at støtte og opfordre til kreativitet og kunstneriske udtryk.

Lørdag bringer DanmarkC TV en længere udsendelse fra arrangementet på Rådhuspladsen. Du finder sendetidspunktet i TV-Guiden.