FREDERICIA

Den Historiske Miniby og Madsby Legepark åbner sæsonen!

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Den Historiske Miniby og Madsby Legepark inviterer til en festlig sæsonåbning med gratis adgang, underholdning og spændende aktiviteter for hele familien.

Lørdag den 23. marts inviterer Den Historiske Miniby og Madsby Legepark til en festlig sæsonåbning med gratis adgang, underholdning og spændende aktiviteter for hele familien.

Oplev Fredericia anno 1849

Besøg Den Historiske Miniby gratis denne lørdag mellem kl. 10-13, og oplev Fredericia anno 1849 i størrelsesforholdet 1:10. 6. Juli Garden sørger for underholdningen, og der vil blive budt velkommen til den nye sæson ved Peder Tind, formand for Kultur- og Idrætsudvalget, samt Anette Hyre-Jensen fra Danske Seniorer.

Madsby Legepark åbner med masser af aktiviteter

Madsby Legepark åbner også officielt for sæsonen den 23. marts. Her kan du prøve kræfter med minigolf, robåde, mooncars, besøge dyrene, lege på legepladserne og tage en tur med Madsbytoget (weekender/helligdage).

I DanmarkC TVs serie “Den Historiske Miniby” tager vi dig med rundt i Fredericia anno 1849 og møder de mange engagerede frivillige bag, der holder hjulene igang:

Kom med DanmarkC TV på en tur tilbage i tiden, til 1849 i den Historiske Miniby. Video: DanmarkC TV

Mød menneskene bag Fredericia anno 1849, når DanmarkC TV tager dig med en tur i Den Historiske Miniby. Video: DanmarkC TV

Madsbytoget giver adgang til Minibyen

Tag hele familien med på en tur i Madsbytoget, der kører fra Madsby Legepark til Den Historiske Miniby. Når du har købt billet til toget, er der gratis adgang til Minibyen.

Åbningstider i Madsby Legepark

  • Hverdage: 10-16
  • Weekender/Helligdage: 10-18

Lørdag d. 23. marts er der Sæsonåbning i Den Historiske Miniby og Madsby Legepark. Arkivfoto: DanmarkC TV