Home Politik Demokrati- og Borgerudvalget inviterer endnu en gang til borgermøde
Demokrati- og Borgerudvalget inviterer endnu en gang til borgermøde

Demokrati- og Borgerudvalget inviterer endnu en gang til borgermøde

0

Kom til et anderledes byrådsmøde på mandag, og giv dine input til, hvordan politikerne kan inddrage borgerne i endnu højere grad

To gange årligt har Demokrati- og Borgerudvalget i Fredericia Kommune ansvaret for at arrangere et lidt utraditionelt byrådsmøde. Møderne kaldes byrådets borgerdialogmøder, og mandag den 14. maj finder årets første af slagsen sted.

 

Arrangementet foregår kl. 17-19 hos konsulentvirksomheden Bureau Veritas, Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia. På mødet vil du kunne deltage på tre spændende workshops, der alle handler om at styrke lokaldemokratiet i Fredericia Kommune:

 

Bliv hørt
Hvordan sikrer vi borgerne mulighed for at blive hørt og for at få indflydelse på de politiske beslutninger?
Lokale ildsjæle – succes og tillid
Hvordan understøtter vi det lokale engagement, hvor borgere, foreninger og virksomheder engagerer sig, og sikrer, at ildsjælene ikke brænder deres lys i begge ender?
Borgerdialog
Hvordan skaber vi en god og tillidsfuld samtale mellem politikere og borgere – f.eks. ved hjælp afnye metoder til borgerdialog?

 

Programmet er planlagt, så du kan nå alle tre workshops, og hver af dem vil du have mulighed for at debattere med dine lokale politikere. 

 

Politikerne ønsker gode ideer

De tidligere borgerdialogmøder har været populære, og det glæder Demokrati- og Borgerudvalgets formand, Christian Jørgensen:

 

”Et stærkt lokaldemokrati er afhængigt af en løbende og god dialog med borgerne, og derfor er det meget vigtigt, at vi formår at tiltrække de mange engagerede mennesker og stærke ildsjæle i vores kommune til vores arrangementer. Vi glæder os til at møde dem og i fællesskab drøfte nye måder, hvorpå vi politikere kan inddrage borgerne. VI håber på at få en masse gode ideer og indspark med retur, som vi kan blive inspireret af og drøfte i
udvalget.

 

 

Du kan tilmelde dig begivenheden på Fredericia Kommunes Facebook-side eller ved at sende en e-mail til demokrati.borger@fredericia.dk.