LOKALSPORT

DELTASWIM : MANGE PERSONLIGE REKORDER VED STÆVNE

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub havde 11 konkurrencesvømmere med til Park Vendia Swim Cup i Hjørring i weekenden 26. – 28. april.

De deltagende svømmere var Christian Thomsen, Johan Christensen, Karoline Kristensen, Mathilde Asmussen, Cecilie Batz, Louise Jensen, Malte Falk, Mie Bendtsen, Malthe Lindeblad, Martin Broch og Mathias Teuchler.

Alle svømmerne gjorde det rigtigt godt, og alle satte personlige rekorder.

Svømmerne opnåede mange finalepladser, medaljer og præmier.

Christian blev nummer 1 og vandt guld på 50m ryg samt 100m ryg, og Christian blev nummer 3 og vandt bronze på 50m fri.

Cecilie blev nummer 1 og vandt guld på 200m bryst.

Louise blev nummer 3 og vandt bronze på 100m ryg.

Malthe blev nummer 1 og vandt guld på 50m fly, 50m fri samt 100m fly, Malthe blev nummer 2 og vandt sølv på 50m bryst, 100m ryg samt 100m fri, og Malthe blev nummer 3 og vandt bronze på 50m ryg.

Martin blev nummer 2 og vandt sølv på 100m bryst, og Martin blev nummer 3 og vandt bronze på 50m bryst samt 200m bryst.

Cheftræner Kirsten Detlef fortæller, at et af formålene med deltagelse i stævnet var opnåelsen af finalepladser, så svømmerne kunne øve sig i at forbedre sig fra de indledende løb til finaleløbene.

Et andet formål med deltagelse i stævnet var at have fokus på noget teknisk i løbene, og på at disponere løbene på en anden måde end normalt.

Kirsten fortæller endvidere, at stævnet viste, at svømmerne fik flyttet grænser, da de prøvede at svømme løb, som de ikke troede, at de kunne gennemføre, eller de fik svømmet flere finaler, end de troede, at de kunne klare.

Stævnet viste også, at svømmerne fortsat bør øve sig på, at kunne have fokus på andet end sluttiden.

For svømmerne begynder der nu en periode med hårdere træning frem imod sommerens Danske Mesterskaber.