LOKALSPORT

DeltaSwim deltog i Vejle Swim Cup

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub deltog med en gruppe konkurrencesvømmere fra klubbens A-hold i Vejle Swim Cup i dagene 24. – 26. januar.

Stævnet var det første stævne på langbane i den nye forårssæson. Stævnet var stærkt besat med adskillige nuværende og tidligere landsholdssvømmere fra såvel jyske som sjællandske svømmeklubber.

Klubbens deltagere skulle primært bruge stævnet til at vænne sig til skiftet fra den netop afsluttede kortbanesæson til den forestående langbanesæson. Klubbens deltagere skulle endvidere bruge stævnet til at teste grundformen i denne periode, hvor svømmerne ligger i tung træning.

Fra klubben deltog juniorsvømmerne Mathilde Nørgaard, Mille Lindeblad, Sophie Madsen, Victoria Richards, Mathilde Asmussen samt Malte Falk og seniorsvømmeren Daniel Jensen.

Klubbens deltagere svømmede rigtigt mange gode løb og en masse gode tider. Svømmerne satte mange personlige rekorder, opnåede nye svømmenåle og kvalifikation til kommende mesterskaber.

Af udvalgte resultater kan følgende nævnes:

– Sophie Madsen blev nummer 6 på 200m fly for juniorer. Flot da hun er 1. års junior.

– Mathilde Asmussen blev i finalen på 50m bryst den 4. bedste juniorsvømmer og sammenlagt den 6. bedste for både junior- og senior-svømmere. Mathilde blev endvidere nummer 6 på 100m bryst for juniorer.