FREDERICIA

Deltagerrekord til 6. Juli Cup i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericia er igen i år vært for den populære Naturkunstfestival, som finder sted fra den 1. til 4. juli 2023 på det historiske voldanlæg i byen. Festivalen byder på en række aktiviteter og kunstneriske oplevelser, herunder den internationale land art-konkurrence, 6. Juli Cup.

Konkurrencen har i år slået deltagerrekord med hele 17 teams, heraf fire danske og 13 udenlandske hold med i alt 34 deltagere, som vil arbejde med naturkunst under temaet biodiversitet. De kreative værker vil blive skabt over fire dage på Fredericia Vold, og nogle af de mest imponerende værker fra de sidste år kan stadig ses på voldanlægget, det oplyser Fredericia kommune i en pressemeddelelse.

Udover land art-konkurrencen byder Naturkunstfestivalen på en fotoudstilling med naturbilleder, workshops med naturkunst, baggårdsvandringer med blomstertema og en træskulptør i arbejde.

Festivalen er en fantastisk mulighed for at opleve kreativiteten og skønheden i naturen på en anderledes måde og samtidig støtte op om bæredygtighed og biodiversitet.

DanmarkC TV var med i 2021 da tretten hold fra USA, Estland og fra Skandinavien dystede i landart konkurrencen på Fredericia Vold – Du kan se hvordan det forløb herunder:

Det endelige program for Naturkunstfestivalen kan findes på www.visitfredericia.dk/naturkunstfestival, hvor man også kan følge med i forberedelserne til 6. Juli Cup på https://www.facebook.com/6julicup.