SKÆRBÆK

De kan bare dét der i Skærbæk

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fjordbakkeskolen i Skærbæk afholdte torsdag aften sommerfest – og det var noget der virkede som en magnet

Torsdag afholdte Fjordbakkeskolen afdeling Skærbæk den årlige Sommerfest, der tiltrak en stor menneskemængde og blev et sandt tilløbsstykke for både elever, forældre og lokale fra Skærbæk. Med et væld af boder og aktiviteter på sportspladsen skabte festen en magnetisk tiltrækningskraft, der gjorde aftenen uforglemmelig.

Allerede fra starten kl. 16.00 blev stemningen sat i top med skolens elever, der sang og skabte en festlig atmosfære. Festen bød på et bredt udvalg af madboder, hvor man kunne nyde grillede pølser, lækre kager og kaffe. Derudover var der forskellige aktiviteter spredt ud mellem boderne, såsom fiskedam, “slå søm i et bræt”, og “kast en våd svamp i hovedet på en elev”. Det særlige ved arrangementet var, at eleverne på Fjordbakkeskolen afdeling Skærbæk selv havde fundet på, hvad deres klasse-bod skulle indeholde.

En interessant detalje var, at man kun kunne betale med Skærbækpenge under festen. Dette krævede, at man først skulle veksle dansk valuta til de lokale penge i veksleboden. Alle indtægterne fra boderne gik direkte til de enkelte klassekasser, hvilket betyder, at skoleeleverne nu kan se frem til at få nye bolde og måske endda en spændende udflugt finansieret af pengene.

Festen var en kæmpe succes, og det var tydeligt at se, at både arrangørerne og gæsterne nød aftenen i fulde drag. Den store tilstrømning af mennesker mellem boderne skabte en livlig og festlig atmosfære på sportspladsen.

Sommerfesten på Fjordbakkeskolen i Skærbæk var et bevis på det stærke fællesskab og den entusiasme, der findes blandt skolens elever og deres lille lokalsamfund ved fjorden.

Kom med til Sommerfest på Fjordbakkeskolen i TV-indslaget øverst i artiklen. Sendes også lørdag i NYHEDERNE på DanmarkC TV

Der var ualmindeligt mange mødt op til sommerfest på Fjordbakkesloken i Skærbæk