FREDERICIA

DanPilot styrker sin kundeservice med en moderne lodsstation i Fredericia

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fra 1. september 2023 vil de ansatte i DanPilot nyde faciliteterne i den nye, moderne lodsstation i Fredericia, der er beliggende i ADP’s Port House.

Den nye placering vil give direkte adgang og udsigt til lodsbåden, bedre hvilemuligheder og forbedret fleksibilitet, hvilket er i overensstemmelse med DanPilots fokus på kundeservice og medarbejdervelfærd.

DanPilots primære opgave er at assistere fartøjer i danske farvande, en opgave der foregår døgnet rundt. De optimale betingelser på den nye lodsstation vil støtte dette, med særligt designet hvileområder og faciliteter til medarbejdere. Fire specialudstyrede kamre vil indeholde udluftning, mørklægning og temperaturstyring for at fremme et sundt arbejdsmiljø og dermed forbedre lodstjenesten.

DanPilot vil være beliggende blot 25 meter fra havnen, hvilket giver direkte adgang til lodsbåden og fremmer effektiviteten af tjenesten. Derudover vil den nye station rumme mødefaciliteter, der giver mulighed for vidensdeling mellem DanPilots ansatte over hele landet, fortæller DanPilot i en pressemeddelelse.

“Den nye lodsstation vil være udstyret med moderne og fremtidssikrede forhold, og vil være placeret direkte ved havnen, hvilket minimerer afstanden til vores kunder,” udtalte Erik Merkes Nielsen, adm. direktør i DanPilot. “Vi forventer endda, at opgraderingen vil medføre en mindre årlig besparelse på driftsomkostningerne ved lodsstationen, uden nogen økonomisk indflydelse på vores kunder.”

Også Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S ser frem til DanPilots ankomst til Port House. Foto: Pressefoto ADP A/S.

DanPilot har i mange år været en central lokal servicevirksomhed for Fredericia Havns maritime kerneforretning. Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S, udtrykte sin begejstring for at byde DanPilot velkommen til de nye faciliteter i Port House: “Jeg er helt overbevist om, at DanPilot vil opnå gode synergieffekter med de moderne fællesfaciliteter og den centrale beliggenhed. En effektiv og lokal lodstjeneste er afgørende for sikkerheden i forbindelse med havnens årlige ca. 1.100 skibsanløb.”

Det nye Port House rummer 8 moderne mødefaciliteter med plads til op til 60 personer, 4 komfortable hvilekamre med avancerede faciliteter, og et storrumskontor. DanPilot ser frem til at flytte til de nye, moderne faciliteter og fortsætte med at levere fremragende service til danske farvande.