Covid-19 / Corona virus

DanmarkC TV – Bringer friske nyheder – også i krisetid

DanmarkC TV bringer lokalt tv fra Fredericia og omegn hver lørdag på kanal “SYD”, samt på vores netmedie www.danmarkc.tv.

Som mange andre arbejdspladser, er vi også ramt af Covid-19 krisen, og de arbejdsforhold denne krise bibringer. Det er derfor vigtigt at vi, ligesom på andre arbejdspladser, passer på hinanden.

Vi bringer fortsat nyheder via vores netmedie www.danmarkc.tv og vi bringer tv og interviews fra Fredericia og omegn, dog med forholdsregler i mødet med borgerne.

Det medfører, at vi på redaktionen er et begrænset antal medarbejdere til stede, og der bliver arbejdet en del fra hjemmearbejdspladser. Når vi sender en tv-bil ud på opgave, har vi skiftet vores mikrofoner der normalt sættes fast på tøjet af den person der interviewes, ud med mikrofoner på stativ og letvægtsbom, der placeres flere meter fra vores kameraer. Derved undgår vi så vidt muligt fysisk kontakt, og dermed nedsætter faren for at blive smittebærere væsentligt.

Interview med Bjørn Medom.

Til trods for at vi har meget ændrede arbejdsvilkår igennem krisen, arbejder vi hårdt på at bringe lokale nyheder på vores tv-kanal og vores netmedie og derved være med til at sørge for, at du som tv-seer og internetbruger, kommer så oplyst i gennem Covid-19 krisen som muligt.

I vores tv-studiefaciliteter, er der lukket for offentlig adgang under Covid-19 krisen. Dette sker for at undgå smitterisiko både for de besøgende, og for vores medarbejdere. Vi er dog online døgnet rundt via vores nyhedsmedie www.danmarkc.tv. på siden kan du også kontakte os direkte over messenger, eller vores vagttelefon.

Dagligdagen fortsætter redaktionelt

Under Covid-19 krisen vil vi bringe relevante nyheder, der afspejler lokalområdet og ikke mindst er relevant for fredericianerne.