FREDERICIA

DANMARKC TV UDVIDER – IGEN

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

2-3

Fra mandag d. 3.marts, kan man se DanmarkC TV fra Horsens og ned til grænsen. Dette er blevet en realitet, efter at DanmarkC TV har vundet udbudet omkring sendetilladelser i region syd. Sammen med 4 andre tv-stationer dækker DanmarkC TV sendetiden på “Kanal Syd” der er at finde hos alle tv-udbydere.

DanmarkC TV sender hverdage på “Kanal Syd”, og programmet er som følger.:

kanal syd

kl. 16.00 Nyheder og programmer fra igår (G)

kl. 16.30 Dagens nyhedsudsendelse & dagens programmer

kl. 23.00 Dagens nyhedsudsendelse & dagens programmer (G)

kl. 23.30 Nyheder og programmer fra igår (G)

 

I forbindelse med den udvidede sendemulighed på “Kanal Syd”, får lokalområdet nu en endnu større chance for at promoverer sig i hele landsdelen. Samtidig er der sket en grundig gennemgang af de 5 tv-stationer, der har fået sendetilladelse i regionen, og det har resulteret i, at de godt 30 tv-stationer der tidligere har udsendt deres programmer på “Kanal Syd” nu er skåret ned til kun 5 tv-stationer. Dermed er der sket en mærkbar kvalitetsforøgelse på programmerne man fremover kan se på “Kanal Syd”

356405766_1280

DanmarkC TV fortsætter med at sende på YOUSEE kabel-tv. På YOUSEE sender DanmarkC TV hver time, og du kan derfor altid ramme nyhederne og dagens programmer når du har tid. Har du brug for at se tv imens du er på ferie, kan du benytte DanmarkC TV´s web-tv, der findes på www.DanmarkC.TV. Her sendes det samme tv-signal som der vises på YOUSEE kabel-tv. Slutteligt kan man se nyhedsprogrammer “on-demand”, hvilket betyder at man kan søge i DanmarkC TV´s arkiv og altid se lige netop den udsendelse man ønsker – når man har tid.

 

DanmarkC TV opstarter lokal-tv i Vejle, og efter planen vil første udsendelse vises på YOUSEE kabel-tv og web-tv fra 1.april 2014. Programmerne fra Vejle vil ligeledes blive vist på “Kanal Syd” i DanmarkC TV´s sendetid.

 

DanmarkC TV har i forbindelse med den store udvidelse af sendeområde, og dækningsområde valgt at flytte til nye lokaler. Det nye tv-studie skal indrettes og optimeres i den kommende tid. Det nye tv-studie skal stå klart til indvielse 1.april 2014.

Har du lyst til at give en hånd med at opbygge det nye tv-studie, så har DanmarkC TV brug for din hjælp. Alle former for håndværk og hjælpende hænder er velkommen. Send os en mail, og hør nærmere. (tv@danmarkc.tv)