Home Kultur Danmark spiser sammen – Trinitatis spiser sammen
Danmark spiser sammen – Trinitatis spiser sammen

Danmark spiser sammen – Trinitatis spiser sammen

0

Danmark spiser sammen – Trinitatis spiser sammen
Torsdag den 10. juni kl. 17.00 – 19.30

Mister vi fællesskabet, mister vi os selv. Sådan siger psykolog Svend Brinkmann. Man kan tilføje, at den vigtigste følelse hos et mennesker er følelsen af at høre sammen med nogle.


Vi er sociale væsener, og denne coronatid har været et tydeligt bevis på, at ingen kan leve alene, og desværre ham mange oplevet stor ensomhed det sidste års tid. Udtrykket ”jeg vil heller dø af corona end af ensomhed”, er opstået. Kirkens besøgstjeneste har haft mere at se til end vanligt, og der har været flere at nå ud til med et telefonkald. Alt sammen naturligt, for vi har brug for at være en del af et vi.

I Trinitatis Kirke vil vi gerne være med til at skabe betydningsfulde fællesskaber. Derfor har vi i samarbejde med Folkebevægelsen mod ensomhed arrangeret DANMARK SPISER SAMMEN –TRINITATIS SPISER SAMMEN. Det gode måltid og det at samles om et bord giver mening, for vi skal alle sammen spise, og hvorfor ikke gøre det sammen?

Er du nysgerrig og vil høre mere om kirkens fællesskaber – eller tilmelde dig til arrangementet, hvor både børn, voksne og ældre deltager? Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen, kirku@trinitatis-kirke.dk / 61 61 60 26 eller læs mere på www.danmarkspisersammen.dk

Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV og via facebook!

Læs nyhederne mens de sker – på www.DanmarkC.TV