Home FREDERICIA Dagli’ Brugsen Skærbæk styrkes af nyt ejerskab
Dagli’ Brugsen Skærbæk styrkes af nyt ejerskab

Dagli’ Brugsen Skærbæk styrkes af nyt ejerskab

0

Det samme gælder for Erritsø Brugsforening, som siden 2009 har etableret og drevet Dagligbrugsen Skærbæk, men som nu overleverer opgaven i Skærbæk til Brugsforeningen for Middelfart og Omegn.

Vi er stolte over at have styrket Skærbæks udvikling, etableringen af en helt ny dagligvare forretning i 2009, har helt sikkert haft stor betydning for den positive rejse Skærbæk by har oplevet. Samtidig er vi glade for at Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, nu har takket ja til at forsætte driften og udviklingen af Skærbæk, siger Kim Japp formand Erritsø Brugsforening og siger yderligere.

Skærbæk fik en svær start, med åbning samtidig med at finanskrisen for alvor ramte i 2009. Det betød en pause på udbygningen af boliger i Skærbæk og butikken nåede ikke de forventede omsætninger fra start. De sidste år er udviklingen dog gået stærkt, hvor omsætning er steget fra 15-23 mio. hvilket er meget positivt, men det er fortsat en stor opgave at få butikken løftet det sidste stykke, så den giver et stabilt overskud.

Middelfart har flere ressourcer og kompetencer til at drive og udvikle filialbutikker, og derfor ser begge foreninger det som et naturligt skridt at flytte ejerskabet. Forventningen er at det vil styrke udviklingen i både Skærbæk og Erritsø.

Superbrugsen i Erritsø står overfor store investeringer i de kommende år, blandt andet i nyt køl&frost anlæg. Med salget af DB Skærbæk får Erritsø Brugsforening nu mulighed for at fokusere på dette og dermed også styrke udviklingen i Superbrugsen i Erritsø, som har været en del af lokal samfundet siden 1894.

Vi er stolte over den tillid vi er blevet vist med Skærbæk, udtaler direktør i Brugsforeningen for Middelfart og Omegn Ole Ebdrup Andreasen.

Jacob Gorm Pedersen er en dygtig uddeler, har et godt team af medarbejdere og vi glæder os til at Jacob kan trække på vores ressourcer til gavn for Skærbæk.

Jacob og jeg har aftalt at vi forsøger at etablere et butiksudvalg for butikken i Skærbæk, ligesom vi har i alle vores øvrige butikker.

For os er det vigtig med det LOKALE i hver enkel by vi driver butikker. Jacob er vores garanti for dette fundamentale arbejde. Så er du interesseret så tag fat i Jacob.

Bestyrelser i begge foreninger har på møder 8. juni godkendt skiftet som sker pr. 1. juli 2021 hvor alt personalet flytter med.

Samtidig hermed skifter Erritsø Brugsforening også uddeler i Erritsø, hvor Kenneth Ørvad tiltræder d. 1. juli 2021. Kenneth kommer fra en stilling som uddeler i Superbrugsen Jels. Det er en meget kompetent og erfaren uddeler vi har fået i Kenneth, og jeg er glad for at vi har kunnet tiltrække ham til at stå i spidsen for Erritsø Brugsforening fremover, udtaler formand for Erritsø Brugsforening Kim Japp. Vores nuværende uddeler Martin Jørgensen har valgt at fortsætte som uddeler i Haarby og jeg vil gerne ønske Martin tillykke med det nye job og samtidig takke for den store indsats han har ydet for foreningen.