Home Kultur Dag 2 ved 6.Juli Cup : kæmpe firben tager form
Dag 2 ved 6.Juli Cup : kæmpe firben tager form

Dag 2 ved 6.Juli Cup : kæmpe firben tager form

0

Fredag den 2. juli var dag 2 i årets internationale land art konkurrence, 6. Juli Cup 2021, i Fredericia. Det var dagen, hvor et kæmpe firben for alvor tager form på voldskrænten, der arbejdes med et grædende træ med tårer, der skal løbe ned i voldgraven, og der kreeres kreativt en forelsket kvinde, der omfavner naturen i form af et træ. 

Det var også dagen, hvor man for alvor kan se det amerikanske holds “kikhuller” tage form, og hvor der flettes græsser – både for at fortælle voldhistorie og for skabe rum og bosteder for insekter og dyr på volden. “Brumbassetræet” tæt på DSB´s mindelund har fået en bro, og grene ud over voldgraven er blevet forsynet med store pupper, ligesom et gammelt juletræ får nyt liv og en ny historie.

Og så er ét af de svenske hold i færd med at lave propeller, eller hvad det nu bliver til  De mange spændende historier, som bygges op i de 24 floristers værker, bliver forløst i de kommende to dage, hvor der arbejdes med naturens materialer. Mød floristerne på volden i dag, lørdag den 3. juli, fra kl. 9 til kl. 18 – og søndag den 4. juli fra kl. 9 til 13. De bedste værker præmieres søndag eftermiddag kl. 15.30 med Hendes Nåde Sussie Hjorhøy grevinde af Rosenborg, som er protektor for 6. Juli Cup´en i Fredericia.