FREDERICIA

Cirkus Arena besøgte Fredericia – VIND BILLETTER!

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det populære cirkus – Arena, besøgte tirsdag aften Fredericia. Omkring 600 gæster havde sikret sig en billet

Tirsdag aften kl. 18.30, slog Cirkus Arena dørene op til årets første Turne-forestilling. Den seneste måned har Cirkus Arena holdt til på Sjælland, hvor de har kørt en masse forestillinger, og tirsdag startede turneen for alvor – med start i fæstningsbyen Fredericia.

Omkring 600 gæster havde løst billet i forsalg, og Cirkus Arenas artister og dyr var mere end klar til at give de mange gæster en “stur stur” oplevelse.

Spændende personligheder er med på turne

Med sig på turne, har Arena den fantastiske sanger James Samson, og den tidligere vejrvært på TV2 Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Det var tydeligt at Cirkus Arenas artister havde glædet sig til turnestart. Alle gæster blev mødt af smilende personale, og en oplagt artiststab, der leverede en rigtig god blanding af klassisk Cirkus – og et lækkert tvist af musikalsk underholdning, der var vel indarbejdet under hele forestillingen.

Intet Cirkus – uden et cirkusorkester

Arenas orkester leverede en veltilpasset underbygning til de mange artist og dansenumre, og gæsterne kunne opleve en rigtig god lyd.  Alt i alt en rigtig god og veltilpasset forestilling.

Vind 2 billetter til Arenas forestilling i Vejle – torsdag d. 14. april

DanmarkC TV giver dig muligheden for at opleve Cirkus Arenas fantastiske forestilling i Vejle, torsdag d. 14. april 2016. 

For at deltage i lodtrækningen om to billetter, skal du blot dele denne artikel på facebook, og skrive i tekstfeltet, hvem du gerne vil sende i Cirkus. DanmarkC TV kontakter vinderen direkte, og vinderen annonceres ligeledes på denne side – torsdag kl. 13.00.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Gevinsten skal afhentes i DanmarkC TVs tv-studie i Fredericia senest torsdag kl. 17.00!

SE TV-INDSLAGET FRA FORESTILLINGEN I FREDERICIA HER.: