FREDERICIA

Cirkulær konfirmation er igen et tilbud ved Genbrug på Nordre Kobbelvej

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Genbrug af konfirmationstøj og alt hvad der hører højtidsdagen til, har de ved Genbrug

Konfirmation er en stor og vigtig dag. Og den kan bruges til også at vise sin holdning til den cirkulære økonomi. Og det gør ikke konfirmationen ringere. Heller ikke når det kommer til økonomien, som hurtig kan blive belastet.

Gennem året indsamler Genbrug konfirmationstøj til både piger og drenge, og det kan hentes på Genbrug. Starten gik lørdag kl. 10, og der var var rigtig mange der kom og så på kjoler og jakkesæt. Det sidste er der knap så mange af.

Mange af kjolerne kommer fra “Bæredygtig Konfirmand””, fortæller Lene Majeske Dall, der er daglig leder af Genbrugsbutikken.

Lene Majeske Dall, daglige leder af Genbrugsbutikken. Foto: DanmarkC TV.

Tøjet skal passe
Ikke alle passer ned i den smarte kjole, eller det flotte jakkesæt. Men det er der råd for i Genbrugsbutikken. En dygtig medarbejder kan nemlig sy og få tøjet til at have den helt rigtige pasform.

Det er ikke for sent af få det helt rigtige tøj
Genbrugsbutikken vil de næste små to uger have tøjet fremme, og derfor er det ikke for sent at se på det helt rigtige cirkulære genbrugstøj.

Borddækning
– er en disciplin for sig selv, og kræver lidt snilde og fantasi. Det er ikke nemt for alle, men Genbrug har dækket to komplette konfirmationsborde, der kan give inspiration til alle.

Alt på bordene er, naturligvis, genbrug, og viser at alle for et mindre beløb kan dække det flotteste bord til konfirmanden.

DanmarkC TV bringer senere et indslag fra den tilbagevendende begivenhed. Og afslører planer for et kommende event i efteråret.