MEDDELSER

Byt en god historie til koncertbilletter

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Der er mange fortolkninger af forbindelser, når Trekantområdet inviterer til festuge fra den 22. til den 31. august. Hvordan fortolker du forbindelser? Indsend en god historie eller knips et billede og vind koncertbilletter.

Forbindelser kan være mange ting. Et uventet venskab, en anekdote fra bussen eller noget helt tredje. Trekantområdets Festuge har brug for din hjælp til at fortolke det. Har du en god historie om eller et godt billede af ’forbindelser’, så del det med Trekantområdets Festuge, som kvitterer de bedste forslag med to fribilletter til solokoncert med Søren Huss i Sct. Nikolaj Kirke i Vejle den 28. august.

Du kan fortælle din historie til Trekantområdets Festuge på Facebook, eller via#trekantfest på Instagram og Snapchat. De bedste forslag annonceres løbende, frem til fredag den 11. juli, hvor konkurrencen slutter. Vinderne kontaktes direkte.

 

Kampagnen er hverken sponsoreret af, administreret af eller associeret med Facebook, Instagram eller Snapchat.

 

Søren Huss

Søren Huss er født og opvokset i Nyborg, bor i Nyborg med sin datter efter en række år i København. Han dannede Saybia i 1993, og bandet har solgt over 500.000 eksemplarer af bandets tre album i hele Europa.

Søren Huss’ første soloalbum ’Troen & Ingen’ (2010) fik fremragende anmeldelser og solgte over 30.000 eksemplarer. Det blev blandt andet kåret til årets danske album af Berlingske Tidende og kom ind på en andenplads på Gaffas liste over bedste danske album i 2010. Han vandt desuden en Danish Music Award som Årets Danske Mandlige Kunstner i 2011. Hans seneste album ’Oppefra & Ned’ udkom 15. oktober 2013. Albummet er indspillet med samme hold som på ’Troen & Ingen’.

’Troen & Ingen’ var en ensom nødvendighed efter en personlig katastrofe, men op fra det mørkeste dyb voksede en solokarriere, som i dag giver mere mening for Søren Huss, end det gør at lave ny musik med Saybia.

– Jeg håber på at kunne følge min generation i graven som sangskriver. Det er min ambition. Mine nye sange handler om at være voksen og alle de ting og bekymringer, der fylder, når man står der i livet, hvor jeg står – og hvor jeg kan se, at mine jævnaldrende står og forsøger at klare sig igennem det voksenliv, vi har viklet os ind i med pres, stress, børn og alt for lidt tid. Jeg vil gerne være min generations sangskriver, siger Søren Huss.

Fakta om Trekantområdets Festuge

Trekantområdets Festuge har til formål at synliggøre områdets mange kulturtilbud og binde de seks kommuner endnu tættere sammen. Initiativet er blevet til takket være en samlet indsats fra de seks kommuner i Billund, Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejen og Vejle – herunder de lokale kulturinstitutioner og frivillige ildsjæle. Festugen, der forventes at løbe op i cirka 5,5 mio. kroner, får økonomisk støtte fra Kulturministeriet, TREFORs Værdipulje og Trekantområdet Danmark.

 

Med en god historie om 'forbindelser' kan du vinde fribilletter til solokoncert med Søren Huss i Sct. Nikolaj Kirke i Vejle den 28. august.
Med en god historie om ‘forbindelser’ kan du vinde fribilletter til solokoncert med Søren Huss i Sct. Nikolaj Kirke i Vejle den 28. august.