Home Politik Byrådsmedlem sygemelder sig
Byrådsmedlem sygemelder sig

Byrådsmedlem sygemelder sig

0

I kølvandet på den senere tids mediestorm har byrådsmedlem Lars Ejby Pedersen fra Socialdemokratiet valgt at sygemelde sig.

Samtidig har Lars Ejby besluttet, at han ikke genopstiller ved efterårets kommunalvalg, hvor Socialdemokratiet har opstillende generalforsamling den 31. maj.

”At være byrådspolitiker er en slags hobby ved siden af et ordinært arbejde, så når politiske omkostninger går ud over helbredet, er det nødvendigt at overveje om det er de mange arbejdstimer værd”, udtaler Lars Ejby Pedersen og fortsætter, ”Så af hensyn til mit helbred og arbejde på Fredericia Misbrugscenter har jeg foreløbig valgt, at sygemelde mig fra mit byrådsarbejde frem til den 1. august”, slutter Lars Ejby Pedersen.

Den socialdemokratiske gruppeformand Søren Larsen beklager, at det er kommet hertil, men har samtidig stor forståelse for Lars Ejby Pedersens beslutning.

”Socialdemokratiet mister en stor og erfaren kapacitet ved Lars Ejbys afgang”, udtaler Søren Larsen. ”Men samtidig er det også min overbevisning, at det ikke er et endeligt farvel til politisk arbejde for Lars, idet han brænder for at gøre en forskel i samfundet. Så det bliver spændende hvor Lars på et tidspunkt forhåbentligt vælger, at lægge sit politiske arbejde” slutter Søren Larsen.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe har i første omgang valgt, at Bente Ankersen indtræder i Økonomiudvalget i stedet for Lars Ejby Pedersen.

”Med Bente Ankersen bliver Socialdemokratiet fortsat repræsenteret med en meget erfaren politiker i Økonomiudvalget” udtaler Søren Larsen.

Den socialdemokratiske 1. suppleant til byrådet, Hans Martin Brøndum, vil blive indkaldt til byrådsmøderne i Lars Ejby Pedersens sygeperiode.

Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV og via facebook!

Læs nyhederne mens de sker – på www.DanmarkC.TV