FREDERICIA

BUSSKURE NEDTAGES OG FJERNES

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Aftalen med AFA JCDecaux om reklamefinansieret byudstyr fornyes ikke

 

Skærmbillede 2014-10-17 kl. 12.03.45Fredericia Kommune fornyer ikke aftalen med AFA JCDecaux om drift af buslæskærme med reklameplads i midtbyen. I stedet vil kommunen i første omgang indkøbe egne buslæskærme uden reklameplads og inden for få år åbne op for et udbud med digitale reklamer i midtbyen.

 

AFA JCDecaux ejer de eksisterende læskærme i byen, og da kommunes aftale med virksomheden udløb pr. 1. oktober, vil læskærmene blive fjernet. Dette sker i perioden 27. oktober til 30. november.

 

BusskurKommunen indkøber nye læskærme uden reklameplads som erstatning. De vil blive sat op ved de stoppesteder, som har mange passagerer. Nogle få stoppesteder, hvor kun få passagerer står på, vil ikke få nye læskærme, ligesom man heller ikke vil sætte læskærme op ved de regionale ruter.

 

Kommunen arbejder på højtryk for at få det bedste tilbud på læskærme på plads, så tiden uden læskærme i midtbyen og oplandet bliver så kort som mulig. I starten af november ved kommunen hvem, der skal levere de nye læskærme. Herefter vil kommunen på hjemmesiden informere om tidsplanen for opsætning af de nye.

 

(Foto : http://www.afajcd.dk)