FREDERICIA

Business Fredericia byder ny medarbejder velkommen i organisationen

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Business Fredericia annoncerer, at de har ansat en ny Detail & Oplevelseskonsulent. Mette Pyrdol Christensen vil tiltræde stillingen den 1. maj 2023 og være med til at skabe øget fokus på Fredericias mange oplevelser, butikker og restaurationer.

Business Fredericia fortæller i en pressemeddelelse om deres nye Detail & oplevelseskonsulent som skal være med til at gøre det lokale butiksliv endnu skarpere: Med mere end 30 års erfaring inden for detailbranchen vil Mette bringe en bred vifte af kompetencer til Business Fredericia. Hun har tidligere arbejdet med salg, marketing, kommunikation, butiksindretning og konceptudvikling hos virksomheder som Bestseller, BTX Group og Riis Retail. Mette har også tidligere været Marketing Planning Manager hos Zizzi Danmark, hvor hun også startede som Retail Concept Responsible.

Mette har i løbet af sin karriere ydet support og sparring til en række detailbutikker på både lokalt, nationalt og internationalt plan. Hun har haft det overordnede ansvar for marketing- og salgskampagner, offline- og onlinemedieplaner, messer og butiksevents. Alt sammen med fokus på at øge trafikken og salget i butikkerne. Mette har ligeledes været projektleder i forhold til opbygningen og indretningen af butikker og cafeer på internationalt plan.

Mette startede sin karriere som elev hos Imerco Svendborg, og nu ser hun frem til at kombinere sine års erfaring og viden i sin nye rolle som Detail & Oplevelseskonsulent. ”Det er bestemt et kæmpe plus, at det er i Fredericia,” udtaler Mette. ”Jeg er stolt af at bo i Fredericia, som er en skøn by med smukke rammer og en interessant historie. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Business Fredericia og lære både butikker og handelsvirksomheder bedre at kende. Jeg kommer med stor gejst og gåpåmod og ambitioner om, at vi i fællesskab kan fortsætte den spændende udvikling og gøre Fredericia til en attraktiv by for både fredericianere, erhvervslivet og turister.”

Kristian Bendix Drejer, Erhvervsdirektør hos Business Fredericia udtaler: ”Mette kommer med masser af erfaring inden for detail og retail samt planlægning og afvikling af alt fra små til store events og arrangementer. Hun har et stort overblik og er en stærk projektleder, der arbejder både struktureret og systematisk. Samtidig evner Mette at tænke kreativt på ideer og løsningsforslag. Vi føler os derfor overbevist om, at hun er den helt rette til at stå i spidsen for både udvikling og afvikling af events og arrangementer i regi af Fredericia Shopping, og virksomhedsudvikling af detail og servicevirksomhederne i regi af Business Fredericia.”

Mette er 51 år og har de sidste 12 år boet i Skærbæk. Hun bor sammen med Kristian, der er selvstændig grafisk designer med base i Fredericia. Sammen har de 2 drenge på 14 år og 11 år. Familien er foreningsmennesker og kan derfor ofte ses omkring, Den Kreative Skole, 6. Juli Garden, TSIFfodbold/gymnastik samt Fredericia KFUM (fifa), som medlemmer, trænere, praktisk hjælp og i udvalg. Mette står desuden i spidsen for et PowerGym hold, der træner hver lørdag morgen i Skærbæks skønne natur.