DanmarkC TV

Home Kultur BURGERBAR RYKKER IND I MARKANT BYGNING PÅ VEJLEVEJ I FREDERICIA
BURGERBAR RYKKER IND I MARKANT BYGNING PÅ VEJLEVEJ I FREDERICIA

BURGERBAR RYKKER IND I MARKANT BYGNING PÅ VEJLEVEJ I FREDERICIA

2

Hjørnebygningen i krydset Vejlevej – Vestre Ringvej i Fredericia bliver ombygget til trendy burgerbar

Efterhånden lignede bygningen i krydset Vejlevej – Vestre Ringvej en faldefærdig ruin, men inden for nær fremtid vil en totalt renoveret bygning rumme en trendy burgerbar.

Tilbage i slut 60érne og start 70érne solgte købmand Overgaard sine købemandsvarer fra netop disse bygninger, der netop nu er under total modernisering. Bygningen har også en årrække rummet den lokale cykelforretning “Cykelservice” – eller i daglig tale kaldet for Cykel-Kaj. Her drev Kaj og Winnie i flere år deres cykelforretning, inden de rykkede deres forretning om på Venusvej, hvor de i dag har til huse.

LÆS OGSÅ : FREDERICIA HAR ALT DET VI LEDER EFTER

Rummede i de senere år en antikvitets-forretning

Sidenhen har bygningen rummet en antik-forretning, hvor der i mange år er blevet annonceret med store rabatter på vinduerne, ud mod de befærdede veje – Vejlevej og Vestre Ringvej.

Bygningerne har nu stået tomme i et par år, og manglende vedligehold har sat sine tydelige spor på bygningen, der har fremstået særdeles forfalden.

 

 

Får nyt liv

En trendy burgerbar vil inden for kort tid, åbne dørene op for de mange fredericianere, der elsker en god burger – og en udsøgt oplevelse.

BackyardBurger blev startet i maj 2015 med det formål, at yde den oprindelige burger retfærdighed. Burgerbaren laver klassiske burgers med de bedste råvarer de kan opstøve. Burgerbaren fortæller på deres hjemmeside, at de har et mål om, at hver eneste gæst skal have en oplevelse der er bedre end noget de har oplevet andre steder.

Burgerbaren er ikke med i en kæde, og fortæller på hjemmesiden, at de udvikler sig selv løbende. Dette sker med hjælp fra medarbejderne og ikke mindst deres mange gæster. På menukortet finder man alt fra Dirty burgere til – “En ordentlig røvfuld”. Hvor den Dirty burger består af to bøffer af frisk oksekød serveret i en briochebolle med lækkert fyld, – så er det en helt anden sag med “En ordentlig røvfuld”. Denne menu indeholder nemlig 6 Hot wings, 6 Chilli cheese tops, 6 Mozzarella sticks og 10 løgringe, hvortil der serveres chillisause, hvidløgsdressing, créme fraiche dressing og mayonnaise. Er man mere til fjerkræ, så tilbyder BackyardBurger også “Baggårdskylling” bestående af Karrysauce, rødløg, tomat, salat, mayonnaise, ost, bacon, kyllingfillet serveret i en briochebolle. Med andre ord, så burde der være noget for enhver fredericianers smagsløg – hvis man da er til den stil af mad.

 

Byggerod og knoklende håndværkere

Inden det skal blive godt, knokler håndværkere hård på, at omdanne de forladte og misligeholdte lokaler til en funklende ny burgerbar – og bygningen får hele turen genne, renoveringsmaskinen.

Udenfor bliver den gamle asfalt revet op og kloak-rør udskiftet, imens der indendøre sker en gennemgribende makeover i den helt store stil. Hvis alt går efter planen, håber BackyardBurger på at kunne slå dørene op i første kvartal af 2018.

 

Lavpraktisk og hyggelig stil

Den nye burgerbar vil rumme en indretning som tager afsæt i genbrugsmaterialer og udsmykning. Kunderne vil opleve borde lavet af de populære traller, og antik væg-udsmykning vil give stedet et indtryk af hygge og afslappe atmosfære.

 

 

Findes i Herning

BackyardBurger findes i forevejen i Herning, hvor det rustikke burgerkoncept et et stort hit. Billeder i denne artikkel er fra netop BackyardBurger i Herning

 

Få et kig ind i Backyard Burgerbar her.:

(Billeder og video er lånt fra Backyardburger.dk)