Politik

Budgetforlig 2024: Enhedslisten i studiet

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Enhedslistens Cecilie Roed Schultz var mandag eftermiddag i DanmarkC TVs studie til en snak om budgetforliget 2024

Mandag eftermiddag havde DanmarkC TV fornøjelsen af at byde Enhedslistens Cecilie Roed Schultz velkommen i studiet. Under interviewet gav den erfarne politiker et indblik i det netop indgåede budget for 2024 i Fredericia. Et budget, der har været en betydelig udfordring for alle partier at samarbejde om og udforme.

I tv-interviewet kastede Cecilie Roed Schultz lys over Enhedslistens prioriteringer og holdninger i forbindelse med budget 2024. Hun beskrev de vigtigste holdepunkter og de områder, hvor partiet følte, at der var nødvendige besparelser. Dette gav seerne mulighed for at forstå den komplekse proces, der ligger bag udformningen af et kommunalt budget.

Budgetter er ofte en kilde til debat og kompromisser, da de skal imødekomme forskellige interesser og krav. Under interviewet delte Cecilie Roed Schultz Enhedslistens perspektiver og de kompromisser, der var nødvendige for at nå til enighed om budgettet.

Du kan læse hele budgetforliget her:
PDF ikon endelig_forligstekst.pdf

Budgetforslag 2024-2027 kan du se her:
PDF ikon budgetforslag_2024-2027_-_forlig.pdf

Mandag eftermiddag var Enhedslistens Cecilie Roed Schultz i DanmarkC TVs studie til en snak om budgetforliget for 2024. Foto: DanmarkC TV