FREDERICIA

Bridgewalkings nye velkomstcenter indviet

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Onsdag eftermiddag d. 10. april 2024 blev Bridgewalkings nye velkomstcenter officielt indviet med taler, snoreklipning og bobler

Formand for Bridgewalkings bestyrelse, Henrik Neelmeyer, bød velkommen til de mange fremmødte gæster, deriblandt borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd, og 2. viceborgmester i Fredericia Kommune, Susanne Eilersen.

I sin tale roste Johannes Lundsfryd Bridgewalking for at være en attraktion, der sætter Lillebælt på landkortet og tiltrækker besøgende fra både ind- og udland. Han fremhævede også det nye Velkomstcenter som en flot og funktionel bygning, der vil være med til at give gæsterne en endnu bedre oplevelse.

Susanne Eilersen var enig i, at det nye Velkomstcenter er en gevinst for både Bridgewalking og området. Hun sagde, at det er vigtigt at have attraktioner, der kan tiltrække turister og skabe vækst i lokalsamfundet.

Snoren blev klippet til det nye velkomstercenter ved Bridgewalking Lillebælt. Foto: DanmarkC TV

Efter talerne klippede Johannes Lundsfryd og Susanne Eilersen snoren til det nye Velkomstcenter. Herefter var der bobler og kransekage til de fremmødte, som kunne gå rundt og se den nye bygning.

Det nye Velkomstcenter

Det nye Velkomstcenter er en udvidelse af det eksisterende center og er blevet opført for at imødekomme den stigende efterspørgsel på Bridgewalking. Udvidelsen af Velkomstcentret er finansieret af Bridgewalkings overskud.

DanmarkC TV bringer et nyhedsindslag lørdag kl. 07:00.

Indvielse af Bridgewalkings nye Velkomstcenter. Foto: DanmarkC TV