112

Brand i villa i Høll – beboere uskadte

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Natten til torsdag udbrød der brand i en villa på Jakobsvej i Høll

En voldsom brand brød ud natten til torsdag i en villa beliggende i Høll, ud for Fredericia. Beredskabet fra Vejle Brandvæsen rykkede hurtigt ud til stedet efter at have modtaget alarmopkaldet kl. 04.38.

Flammerne synes at være startet i villaens fyr-rum og truede med at sprede sig til den øvrige del af villaen, hvilket førte til en intens indsats fra brandfolkene for at få kontrol over ilden. Heldigvis formåede beboerne at komme uskadte ud af villaen og var i sikkerhed, da redningsmandskabet ankom.

Hurtig indsats og samarbejde

Vejle Brandvæsen reagerede omgående på nødopkaldet og begyndte straks deres arbejde med at inddæmme branden. Samtidig blev TrekantBrand Fredericia også tilkaldt for at yde assistance med en vandtankvogn.

Omhyggelig bekæmpelse af flammerne

Efter flere timers intens indsats lykkedes det brandfolkene at få kontrol over flammerne og forhindre yderligere skader på ejendommen. Røgskader var dog uundgåelige, og det vil kræve en omfattende indsats at genskabe villaen til dens tidligere stand.

Efterforskning Igangværende

Efter branden er blevet inddæmmet, har myndighederne indledt en efterforskning for at fastslå den nøjagtige årsag til brandens start. Foreløbige forlydender antyder, at ilden muligvis kan være startet i forbindelse med villaens fyringsanlæg. Eksperter vil foretage en grundig undersøgelse for at verificere denne teori.