Covid-19 / Corona virus

Borgmester til fredericianerne: Hold fast i gode vaner og bliv testet!

Fredericia oplever en væsentlig stigning i antallet af Coronasmittede borgere

En væsentlig stigning i antallet af smittede i Fredericia Kommune får borgmester til at komme med en klar opfodring: Hold fast i gode vaner og bliv testet!

I disse dage oplever Fredericia en væsentlig stigning i antallet af smittede med COVID-19.14 nye smittede inden for det seneste døgn får borgmester Steen Wrist til at komme med en klar og tydelig opfordring til fredericianerne.

”Vi ser desværre atter en stigning i smitten over hele landet, hvilket også er tilfældet i Fredericia. Derfor er det vigtigt, at vi gør en fælles indsats i kommunen, så vi ikke skal ud i at måtte lukke skoler, ungdomsuddannelser, kultur og idrætstilbud. Vi har hørt det så mange gange nu, men det er fortsat vigtigt at holde fast i de gode vaner”, siger borgmester Steen Wrist.

Byrådskollega og formand for Sundhedsudvalget Susanne Eilersen er enig:

”Danskerne er godt i gang med at blive vaccineret. Der er dog stadig mange, som ikke er, og når udviklingen går den forkerte vej, så er det endnu vigtigere at huske de gode råd om afstand, afspritning og gå i selvisolation, hvis man har symptomer eller er i nær kontakt” , siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget.

På Sundhedshuset kan fredericianerne fortsat komme forbi hver mandag og blive testet i en af regionens mobile testenheder.

Bliv testet: kviktest og PCR
www.coronasmitte.dk kan borgere holde sig orienterede om teststeder og åbningstider.

Sådan håndterer Fredericia Kommune COVID-19

Få det fulde overblik over, hvordan kommunen håndterer COVID-19 på Fredericia Kommunes hjemmeside: https://www.fredericia.dk/om-kommunen/fakta-om-kommunen/akuthjaelp-beredskab/vigtig-information-om-covid-19

COVID-19 i Fredericia Kommune i tal den 25. august 2021

  • Incidens pr. 100.000: 163,4 (hele kommunen)
  • 18 nye smittede i dag
  • 84 nye tilfælde den sidste uge