Home Læserdebat Borgmester Steen Wrist (S) siger tonen er hård. Ved han ikke hvorfor? Så fatter han ikke meget
Borgmester Steen Wrist (S) siger tonen er hård. Ved han ikke hvorfor? Så fatter han ikke meget

Borgmester Steen Wrist (S) siger tonen er hård. Ved han ikke hvorfor? Så fatter han ikke meget

0

Læserdebat af: Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia. Borgerlig debattør

Borgmester Steen Wrist (S) siger tonen er hård. Ved han ikke hvorfor? Så fatter han ikke meget. 

De ansatte SKAL behandles ordentligt, men offentlig ledelse må tage de hug det giver når man fejler stort og I offentligheden.  

Tonen ville også være anderledes hvis Borgmester Steen Wrist (S) udviste den åbenhed i forvaltningen og byrådet som han konstant taler om. Men at lave ord til handling er åbent bart svært, så hellere et røgslør.  

Ønsker borgmesteren at lukke munden på borgerne kan han åbne for røgsløret, ønsker han at lukke munden på pressen er der presseankenævnet og muligheden for at trække kommunale annonce og støttekroner i øvrigt fra de lokale medier. Pression og bøllemetoder er der nok af.  

Havde byrådet og ledelsen været åben omkring egne fejl, manglende viden, taget afstand fra den tidligere borgmester Jacob Bjerregaard i stedet for at rose han til skyerne i afskedstalerne i december, så havde vi borgere nok være mere tålmodige. Det er ikke “Gadens parlament” eller politiske modstandere der bare skyder løs, det er almindelige borgere der ikke forstår hvordan det kunne gå så galt tog der ikke placeres eller frivilligt tages ansvar. 

Steen Wrist i ligger som i har redt, og det bliver værre jo tættere vi kommer til KV21.