Kultur

Bolette Jensen er en ung kunstner hvor talent går hånd i hånd med ambitioner

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Med base i atelieret i Ungdommens Hus skabes unikke kunstværker efter timers “nørderi”

Bolette Jensen bruger selv ordet “nørde” om sin måde at nå frem til hendes værker på. Det er ikke noget der kommer af sig selv, men gennem timers arbejde i atelieret – og passende pauser i et godt selskab i caféen i Ungdommens Hus.

Inspiration får Bolette Jensen hovedsaglig fra sit indre, men lader sig påvirke af alt i sin travle hverdag. Kunsten er der først plads til, når uddannelsen på HF er passet; og det gælder ogå optagelse til interview.

Arlette Andersens Frihedspris
Den første anerkendelse fik Bolette Jensen i foråret, hvor hun med et værk vandt tredjepladsen i den årlige konkurrence om Arlette Andersens Frihedspris 2023. Ud over hæder og anerkendelse var prisen også en kontant belønning. De penge har ligget og ventet på det helt rigtige formål, og det har Bolette Jensen fundet nu: Kunstshow!

Kunstshow
Ungdommens Hus stiller koncertsalen til rådighed for Bolette Jensens helt personlige kunstshow, som er mere end blot en udstilling. Det sker i dagene 23. til 25. november 2023. Torsdag og fredag fra kl. 18 til 21, og lørdag kl. 15.18.

DanmarkC TV bringer lørdag den 4. november udsendelsen: “Rundt om Bolette Jensen” hvor den unge kunstner giver seerne et unikt indblik i hendes verden.

Værk af Bolette Jensen. Foto: DanmarkC TV.

Bolette Jensen foran det ufærdige arbejde med et selvportræt. Foto: DanmarkC TV.