FREDERICIA

Børnevenlig Høstfest i Madsby Legepark

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Søndag d. 1. oktober fra kl. 10-14 er der fuld fart på aktiviteterne i Madsby Legepark

Fynske Bank, Madsby Legeparks Venner og Madsby Legepark inviterer til høstfest i børnehøjde.

Børnene har mulighed for at designe deres egen bøllehat ved klip og klister-bordet, og alle er inviteret til at prøve kræfter med støvlekast. For de yngste gæster vil der være små konkurrencer ved dyrefoldene, heriblandt ”gæt en lort” og ”spis om kap med en ged”.

Der er også mulighed for at slå sig løs på sandlegepladsen, prøve det nye klatrenet, besøge Klods Hans legepladsen eller drøne derudaf på Mooncar-banen. Der vil være gratis saft samt et pølsehorn til alle børn – Senere i oktober inviterer Madsby Legepark også til en (u)hyggelig halloween oplevelse.

Kom til (u)-hyggelig halloween i Madsbyparken 28. og 29. oktober. Foto: madsbyparken.dk

Der er skruet helt op for (u)hyggen, når Madsby Legepark byder velkommen til årets Halloween den 28.+ 29. oktober 2023.

Madpakkehus 3 er pyntet op til en fantastisk halloweenoplevelse i børnehøjde. Begge dage fra kl. 10-15 kører Madsbytoget. Der vil være græskarudskæring, hvor du kan teste dine kreative evner og tage resultatet med hjem til pynt. Du kan også lade dit græskar stå, og deltage i en konkurrence.

Der er et deltagergebyr på 40 kr. inkl. lån af udstyr for et græskar, skriver Legeparken på deres hjemmeside. Og så er der præmier for bedste (u)-hyggelige udklædning i løbet af dagene.

Læs mere på Madsbyparkens hjemmeside – og facebookside.