FREDERICIA

BØRNETEATER MED CIRKELINE PÅ BIBLIOTEKET

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Tag med Cirkeline i Tivoliland når der er børneteater for de 4-9 årige på Fredericia Bibliotek, lørdag den 25. oktober, kl. 11.00.

De tre venner, Cirkeline, Frederik og Ingolf bliver inviteret i Tivoliland for at optræde for de lokale mus, der holder fødselsdag. Men det er nu ikke alle, som er begejstrede for deres optræden, selvom de giver alle deres bedste numre. Den lokale politimand kan ikke udstå mus, og han gør alt hvad der står i hans magt for at sabotere forestillingen. Mon Cirkeline og hendes venner kan klare problemerne, så det alligevel bliver en god muse-fødselsdag?

Det er en hyggelig og sjov børneforestilling som Søholm Park Teatret leverer med de velkendte figurer: Cirkeline, Frederik og Ingolf. Deres optræden byder på nogle af de bedste musikalske numre som trekløveret har lavet. Rollen som musepublikum varetages naturligvis af de tilstedeværende børn.

Forestillingen spilles i Fredericia Teaters Lille Sal. Billetter koster 30 kr. pr. stk. og kan købes på fredericiabib.dk eller i Informationen på Fredericia Bibliotek.