Home FREDERICIA BØRN LÆRER OM SKRALD I NY GRATIS BOG – DOWNLOAD DEN HER
BØRN LÆRER OM SKRALD I NY GRATIS BOG – DOWNLOAD DEN HER

BØRN LÆRER OM SKRALD I NY GRATIS BOG – DOWNLOAD DEN HER

0

Normalt kender vi Coops Skolekontakt fra projektet GoCook, hvor mere end 150.000 børn hvert år lærer at lave mad og får viden om råvarer

Som led i Coops nye ambitiøse emballage-strategi, har Skolekontakten  udviklet den første bog, hvor børn kan lære om affald, genbrug, emballage og madspild.

Bogen hedder ”Professor Skrald og skrotrobotterne”, og indtil videre ser den ud til at blive et kæmpehit. Inden udgivelsen lige før sommerferien var den forudbestilt i 8000 eksemplarer af skolerne, og det forventes at over 20.000 bøger vil blive bestilt af skolerne i det kommende skoleår til elever i 1. til 3. klasse.

Læs højt og bliv klogere i ferien

Professor Skrald og de to nysgerrige hjælpere – skrotrobotterne Æske og Stella er en humoristisk fortælling, hvor der er masse af inspiration til kreative aktiviteter med skrald til ferien. Bogen er også egnet som højtlæsning derhjemme for børn fra 5 til 10 år.

Download bogen som pdf gratis her:

https://www.skolekontakten.dk/nyheder/2018/laer-dine-boern-mere-om-genbrug/

Strandtur kan også blive genbrug

”Vi vil gerne give børn viden om genbrug på en sjov og legende måde – og hvem ved – måske bliver det nu børnene, der er bedst til at få styr på, hvor flasken fundet på stranden skal hen, så den kan blive genbrugt”, siger leder af Coop Skolekontakten Bente Svane Nielsen.

Bogen understøtter Coops emballage-strategi, som er en langsigtet plan  for fremtidens emballage og bæredygtighed i Coop.  Ambitionen er, at skabe grundlag for nye, innovative og emballageløsninger, til gavn for både miljøet, forbrugerne og resten af branchen.

Om Coop Skolekontakten.

Coop har siden 1974 haft en Skoletjeneste, der udgiver skolematerialer til landets grundskoler. 3 ud af 4 af landets grundskoler bruger GoCook og de øvrige undervisningsmaterialer fra Skolekontakten. Formålet med Coop Skolekontakten er at lære den næste generation at lave mad og blive kritiske forbrugere. Coop er ejet af sine 1,7 mio. medlemmer og har som en del af andelsprincipperne en forpligtigelse til at oplysning fx gennem bladet Samvirke og til den næste generation via Coop Skolekontakten.