FREDERICIA

Bliv en del af fællesskabet i TSIF Håndbold til Håndboldens Dag

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Lørdag den 2. oktober 2021 slår 77 håndboldklubber over hele landet dørene op til Håndboldens Dag. TSIF Håndbold er også med på dagen og står klar til at invitere indenfor til en sjov og hyggelig dag i hallen.

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion. Og netop fællesskabet har mange savnet og manglet under den lange nedlukning.

Derfor inviterer vi til Håndboldens Dag den 2. oktober, og alle er inviteret til at blive en del af fællesskabet. Du kan møde op i indendørssko, strømpesokker eller bare tæer – der er aktiviteter for alle ambitionsniveauer og aldre, og du behøver ikke at have godt boldøje for at være med.

TSIF Håndbold er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Elbohallen i tidsrummet 10-16. Du kan komme selv eller tage vennerne, en kollega eller holdkammeraterne med. Du kan også tage hele familien med, for der vil være masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle – i år introducerer vi fx Håndboldjagten. 

Hvad kan du opleve?

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Vi starter dagen med aktiviteter for U6-U9-spillere (årgang 2012-2015) i tidsrummet 10-12, hvor fokus er på motorik, boldglæde og fællesskab. Derefter følger aktiviteter for U11-U13-spillere (årgang 2008-2011) i tidsrummet 12-14, hvor vi vil fokusere på samvær og håndbold-relaterede aktiviteter. Endelig afslutter vi dagen med aktiviteter for U15-U17 (årgang 2005-2007), hvor fokus vil være på fællesskab, motion og hygge med håndbold. Hele dagen vil der blive serveret kaffe til forældrene, og forældrene får også mulighed for at høre mere om five-a-side-håndbold og seniorhåndbold.

Det er helt gratis at deltage, og der vil udover muligheden for at prøve håndboldens mange muligheder også være muligheder for at vinde fede præmier.

”Håndboldens Dag er et initiativ, der skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med. Så vi håber, at vi kan få skabt en festlig dag i Elbohallen, hvor fællesskab og glæde vil være i fokus. Vi håber på at se en masse af klubbens aktive medlemmer, men vi håber også, at vi kan fange nogle af dem, der måske ikke er kommet i gang igen ovenpå nedlukning og sommerferie. Derudover håber vi på, at vi også kan lokke nogle til at komme, der enten har stillet håndboldskoene på hylden for år tilbage eller aldrig har spillet håndbold før forbi, så de kan prøve vores nye tiltag som fx five-a-side-håndbold for de voksne og totalhåndbold og håndbold på kortbane for U6-U11-holdene,” fortæller Bente Præst, Formand for TSIF Håndbold.

Om Håndboldens Dag 
Håndboldens Dag er et landsdækkende event, hvor håndboldklubber over hele landet viser alt det, som håndbold har at byde på, frem. Håndboldens Dag afvikles i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og DGI Håndbold.

Sidst, der var Håndboldens Dag, var den 11. januar 2020. Her var 170 foreninger med til at gøre den 2. udgave af Håndboldens Dag til en kæmpe succes med flere end 16.500 deltagere og 1200 nye medlemmer i håndboldfamilien til følge. 

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.haandboldensdag.dk. Følg også arrangementet på Facebook:  https://fb.me/e/13avKJVs8.