Home Kultur BILMESSE OG BRUGTMARKED
BILMESSE OG BRUGTMARKED

BILMESSE OG BRUGTMARKED

0

Sæt kryds ved dato’erne 6. og 7. april 2019, hvor Bilmesse & Brugtmarked, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericiaigen er helt oppe på mærkerne med en spændende messe for hele familien.

Messe C’s alle 28.000 m2 er fyldt op til randen med salgsbiler, udstillingsbiler, motorcykler, knallerter, stumpestande, retro-stande, kræmmerstande og meget, meget mere.

Om søndagen er der dynamisk aktivitet på Køreteknisk Anlæg lige bag ved HAL E. Her demonstreres spændende køretøjer, og publikum kan for 100 kroner få sig en tur som passager. Overskuddet går til velgørende formål. Indtil nu har vi således samlet omkring 50.000 kroner ind.

Citroën-fabrikken i Frankrig runder de 100 år, og de tre Citroën-klubber i Danmark har en stor stand i HAL A, hvor de udstiller nogle af de berømte Citroën-biler. Citroën-historien er også hovedtemaet i vores gratis MesseAvis, der som sædvanlig er skrevet af motorjournalist Hans Pedersen – HP-bilnostalgi.dk

Ford Capri runder de 50 år, og Ford Classic Club.dk fejrer dette med en udstilling af nogle flotte Ford Capri’er.

Vi udstiller også formentlig Europas bedst restaurerede Renault 4 GTL årgang 1983, en 5-dørs stationcar, som efterhånden er virkelig sjælden her i landet. Bilen har fra ny kun kørt 150.000 km, og nuværende ejer – Hans Pedersen – har ejet den i 25 år. Nyd synet af denne franske Renault 4, og få en snak med ejeren, der ved ALT om Renault 4.

En fortryllende ny sæson starter lige om lidt, og det hele begynder i Fredericia den 6. og 7. april, sæt noget ind på oplevelseskontoen og tag på en rejse tilbage i tiden, en tid der aldrig mere vender tilbage.

Husk også vores gratis specialparkering lige udenfor hovedindgangen. Klassiske køretøjer på såvel 2, 3 som 4 hjul er særdeles velkommen. Kom i god tid og få en god plads.

Arrangørerne glæder sig til at byde alle velkommen, og håber vi får alle tiders week-end, hvor nye venskaber opstår og gamle venskaber vedligeholdes.