Pressemeddelelse

Billigblomst overtager endnu et havecenter

Udgivet af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Åbningen af den 10. Billigblomst butik i Holbæk d. 4. marts var knapt afholdt, førend den næste handel var i hus. Allerede til sommer overtager Billigblomst nøglerne til et stort havecenter i udkanten af Fredericia, hvorefter en stor ombygning går i gang, så dørene kan lukkes op allerede i februar 2024

Mange gode år er gået, hvor Michael og Conny har drevet et yderst velbesøgt og kendt havecenter under navnet Tantes Have. Havecentret har været kendt af kunder i Jylland og på Fyn – ja helt fra Sjælland, for deres unikke udvalg inden for haveplanter. Havecentret har også budt på et lækkert sortiment til boligen, så som meget brugskunst og julepynt. Tantes Have var også stedet, man lagde vejen forbi, når der var brug for en værtindegave – her kunne man nemlig finde alt inden for chokolade og smagfulde specialiteter.

Nu har parret besluttet at sælge stedet til nogle, der kan holde gang i det gode liv og tiltrække kunder fra både nær og fjern, og hvem andre end Billigblomst forstår at skabe liv, og få kunder til at stå i kø?

Brian Reenberg, stifter og ejer af Billigblomst, så for første gang havecentret i 2022 og blev overrasket over dets mange muligheder, med ikke mindre end 7.500m² glasbygninger – altså langt mere end Tantes Have i forvejen brugte som indendørs salgsareal. Beliggenheden kunne Brian heller ikke slå ud af hovedet. Havecentret ligger nemlig ganske få meter fra Fredericias byskilt, og med kun ca. 20 km til både Vejle, Kolding og udsigt til Fyn ville der i hvert ikke være problemer med at trække trafik til.

”…Det er simpelhent for dumt ikke at sige ja tak til”

”Billigblomst Fredericia, bliver den første og eneste af vores butikker, der kommer til at præsentere julevarer året rundt i stor skala.

Vi har faktisk besluttet, at julevarerne skal eksponeres på 3.000m², hvor man både kan opleve flotte udstillinger og købe alle de julekugler i maj måned, som man går og drømmer om. Det lyder skørt, men vi har absurd mange kunder, der henvender sig hele foråret vedrørende vores julesortiment, og som næsten ikke kan vente til august, hvor vi normalvis begynder vores julesalg. I min optik var det simpelthen for dumt ikke at sige ja tak til, så nu går vi all in!”, fortæller Brian Reenberg.

Det store gartneri på Skærbækvej 3. Foto: Billigblomst

Havecentret har i øvrigt et stort udenomsareal og derfor rigtig gode muligheder for at etablere en parkeringsplads, stor nok til de mange Billigblomst-kunder.

Billigblomst har siden 2011 solgt planter, krukker, julepynt og brugskunst til lavpris. Udvalget af varer i Billigblomst er ikke fast, og kunder vil opleve, at sortimentet varierer hele tiden, da Billigblomst indkøber efter de flotteste varer, til den bedste pris.

”Vi har knalddygtige indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, som har stærke og tillidsfulde relationer til producenter og et godt øje for en god handel. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.” Fortæller Brian Reenberg.

Slogan’et i Billigblomst – ’Her får du god behandling – Her er nemlig selvbetjening’ betyder ikke, at man ikke må kontakte personalet, men man skal ikke forvente en længere snak, et råd eller faglig vejledning, da flowet af varer i Billigblomst er ekstremt effektivt og dermed kræver, at vores medarbejdere er lige så effektive til at få varerne ind i butikken.

Det er en nødvendighed, at vi har medarbejdere i de forskellige afdelinger i butikken, som ved noget om varerne. Derfor har vi gartneruddannet personale til at varetage haveplanter og stueplanter – og vores medarbejdere, der passer snit og buketter, har stor erfaring med, hvordan planter skal passes og plejes, så de fremstår flotte og indbydende. Personalet med ansvar for brugskunst mv. er kreative mennesker – og ved kassen står de dejligste smilende medarbejdere.

Ejerne af Tantes Have, Michael Rasmussen og Conny Fredsholt, overdrager nøglerne til den 24.000 m² store grund til Billigblomst d. 30/6-2023. Billigblomst forventer at åbne den nye butik på Skærbækvej 3 i uge 7, 2024.