FREDERICIA

BANDEFORBUD I FREDERICIAS NATTELIV

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Bandeforbud i Fredericias natteliv

 Banderelaterede personer er ikke ønsket på Fredericias værtshuse og diskoteker

Onsdag, den 17. september 2014 blev der på Fredericia Rådhus holdt møde med Fredericia lokalpoliti og bevillingsnævnet i Fredericia Kommune som arrangør.

De inviterede var restauratører, diskoteksejere, bestyrere og dørmænd fra steder med natbevilling.

Emnet for mødet var at drøfte mulighederne for et ”bandeforbud” på restaurationer, som gælder de personer, politiet har registreret som bandemedlemmer.

Der var på mødet bred enighed om, at bandemedlemmer og banderelaterede personer ikke er ønsket i byens natteliv.

Resultatet af drøftelserne blev derfor, at restaurationer og diskoteker, med natbevilling, fremover vil nægte bandemedlemmer og andre banderelaterede adgang.

Der var enighed om, at Fredericia har et godt og trygt festmiljø, som der skal værnes om. Derfor står restauratørerne, politiet og Fredericia Kommune sammen om holdningen til udelukkelse af bandemedlemmer og andre banderelaterede personer.

“Vi er meget tilfredse med, at Fredericias restauratører, som har åbent i nattetimerne, har bakket op om idéen” siger lokal-politileder Peter Balsgaard Nielsen, Sydøstjyllands Politi.

“Vi vil til gengæld bakke restauratørerne op, når beslutningen skal føres ud i livet”.

Alle restaurationer og diskoteker, der er en del af samarbejdet for et trygt og sikkert natteliv vil have et opslag med forbuddet hængende. Så kan alle, som færdes dér, se, at de er på en restauration, der er med i indsatsen.