Home FREDERICIA Bådhusene står færdige, med flotte grønne uderum
Bådhusene står færdige, med flotte grønne uderum

Bådhusene står færdige, med flotte grønne uderum

0

Fem nye længehuse med boliger står færdige i Sønder Voldgade Kvarteret, og beboerne er flyttet ind. Senest er der også kommet grønne byrum mellem ”Bådhusene”, hvor blot 12 af 72 boliger stadig er til leje.

I marts lagde bygherren A. Enggaard A/S sidste hånd på byggeriet af Bådhusene, og nu er der også kommet grønt miljø mellem boligerne, som er opført langs Sønder Voldgade på byens tidligere skibsværftsgrund.

– Vi byder rigtig hjertelig velkommen til de nye beboere i Bådhusene. Udover at de får kvalitetslejeboliger at bo i, kan de også gå foråret i møde med nogle dejlige grønne uderum, som man i øvrigt kan se til fra samtlige 72 lejligheder, siger projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, Tim E. Halvorsen.

A. Enggaard har nemlig lagt rullegræs ud i mellemrummene mellem de fem længehuse, som Bådhusene består af, og plantet enggræsplanter og træer.

Også mellem det vestligste længehus og det kunstneriske parkeringshus Hydra har bygherren skabt et grønt miljø med et lille torv og supplerende beplantning op ad p-husets facade. Nu udestår blot opsætning af en række opbevaringsskure, som hører til de enkelte lejligheder.

Bådhusene er færdige og har fået grønne uderum.

Arkitektur med havnestemning

Bådhusene er det tredje boligkompleks, som står helt færdigt i Kanalbyen i Fredericia. Husene, der er tegnet af Schmidt Hammer Lassen, er kendetegnet ved et maritimt udtryk, som understreger havnestemningen i Sønder Voldgade Kvarteret, der ligger ud til Lillebælt og Gammel Havn.

De nye lejeboliger er étplansboliger på 2 og 3 værelser i størrelsen 88–123 m2. Alle boliger i stueplan har direkte udgang til haveanlæg, og alle boliger på 1. og 2. sal har altaner.

Der er nu blot tolv ledige lejeboliger tilbage i Bådhusene, og overvejer man at leje en af dem, kan man kontakte Danbolig Fredericia.

Læs mere om Bådhusene her.

Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV og via facebook!

Læs nyhederne mens de sker – på www.DanmarkC.TV