Læserdebat

At fatte det ufattelige

Læserdebat af: Ole Dyrn, Fælledvej 21, Fredericia

Jeg kan helt tilslutte mig lederen i Fredericia Dagblad den 17. oktober. Det er beskæmmende at se og høre, hvorledes politikerne gang på gang bedyrer, at nu er der styr på økonomien.

Næstformanden for børn- og ungeområdet demonstrerer ved sin udtalelse om problemet, at naiviteten nærmer sig det grænseløse.

Tilsyneladende er der ingen, der føler sig ansvarlig for at budgetteringen på området forekommer dybt uprofessionelt

Lad mig komme med et lidt omskrevet citat fra Dostojevskijs bog ”Idioten”:

”Men når budgetteringen på området er så svær eller umulig at begribe, hvor kan jeg da være ansvarlig for, at jeg ikke har kunnet fatte det ufattelige”

Tja… dermed kan ingen jo være ansvarlige.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv